Online trainingen & e books

Super tof dat jij aan de slag wilt om met meer zelfvertrouwen vanuit je hart te willen gaan leven. Leven vanuit je hart, ziel en eigen gevoel gaat je zoveel meer rust en geluk geven en dat gun ik jou van harte. 

Hier vind je de cursussen, trainingen en ebooks om met meer zelfvertrouwen je hart te gaan volgen. Wat spreekt jou aan en wat heb jij nodig. Dat zijn voor nu de eerste vragen die je jezelf mag gaan stellen. Kies vanuit je eigen gevoel, ga ontdekken en de eerste stap is gezet. 


  • Moeiteloos kaarten leggen voor jezelf
  • Verschillende leggingen doen
  • Elke vraag die je hebt beantwoord krijgen
  • Volledig vanuit je eigen intuïtie luisteren naar wat de kaarten vertellen
  • Weten welke vragen je kunt stellen en hoe je ze kunt stellen
  • Je angel team ervaren en voelen elke dag
  • Kaarten gebruiken voor jezelf en voor je kind

Het gaat er niet om dat je weet hoe het werkt, maar dat je gaat vertrouwen dat het werkt.

 

Leer moeiteloos engelen kaarten leggen en lezen voor jezelf.  Klik HIER voor meer informatie

De online training 'Engelen kaarten leggen en lezen' kost € 48,50


Leer loslaten en vergeven zodat jij met meer rust en geluk je leven gaat leven.

Het is tijd om de ellende te laten waar het hoort, in het verleden. En om het nu en je toekomst vrij  te maken voor nieuwe mogelijkheden en kansen. 

Jij creëert jouw leven.

 

Dit ebook geeft je uitleg over het krachtige vergevingsritueel Ho'oponopono en hoe jij dit kunt gaan toepassen in jouw leven. Let op kan wonderen veroorzaken! 

Het e book 'Ho'oponopono' kost € 7,95


Het is tijd om jezelf de aandacht te geven die jij nodig hebt. Niet meer aan anderen, maar nu echt aan jezelf. 

 

Deze 30 gezonde gewoontes die jouw leven gaan veranderen heb ik speciaal samengesteld voor jou. Deze gewoontes ben ik zelf gaan toepassen de afgelopen jaren en hebben mij rust, geluk en vooral meer liefde voor mezelf gebracht. Het leren luisteren naar mijn lichaam, geest en ziel zorgden er voor dat ik veel leerde over wie ik ben. Dat ik het waard ben om goed voor te zorgen. Maar ook dat ik mijn grenzen mag stellen en nee mag zeggen. 

Dankzij deze gewoontes kon ik de stappen zetten die mij hebben geholpen om keuzes voor mezelf te maken, zodat ik mijn leven kan leven zoals dat bij mij past. Sommige dingen waren klein en sommige groter, maar allemaal brachten ze een verandering die ik nodig had om te kunnen groeien als mens, vrouw en moeder. 

Het e book 'Verander je leven' kost € 7,95


Deze online spirit club is een programma voor hooggevoelige vrouwen die meer willen leren over spiritualiteit en met meer zelfvertrouwen willen luisteren naar hun eigen hart en ziel.

 

Ontdek hoe jij jezelf lief kunt hebben, met zelfvertrouwen in je leven kunt staan en leer jezelf beter kennen.

Steeds meer mensen raken de verbinding kwijt met wie ze echt zijn. Terwijl juist nu het zo belangrijk is om goed naar je eigen gevoel, hart en intuïtie te blijven luisteren.

En dat is waar ik jou bij kan helpen in de Spirit club. Ik wil jou helpen bij het creëren van een leven waarin jij vol zelfvertrouwen weer rust, geluk en overvloed gaat ervaren. En dat doe ik door een vleugje spirit over je leven heen te kieperen.

 

De Spirit club is een plek waar jij veilig kunt ontdekken, leren en groeien hoe jij jouw leven met meer spiritueel inzicht wil leven. Waarin jij gaat ontdekken dat jouw ware natuur altijd al rust, geluk en vertrouwen is geweest. Dit is dichter bij dan je denkt.