BLOG

Mindset, ontstressen & ontspannen, spiritualiteit, creativiteit en journal blogs waarmee jij stappen kunt gaan zetten die jou dichterbij je doel brengen. Namelijk een fantastisch leven voor jezelf creëren, genieten en weer plezier hebben.

Nieuwste blogs online

Een multi color vest breien inclusief gratis breipatroon

Een heerlijk warm vest die ook voor de beginnende breier heel goed te doen is. Geen ingewikkeld patroon, maar duidelijk en leesbaar. Zodat ook jij als beginnende breier er mee aan de slag kan gaan. Kies voor vrolijke kleuren, pastel kleuren of juist aardse kleuren. Alles staat geweldig met dit patroon.

Lees meer »

Kan iedereen pendelen?

Hoe fijn zou het zijn als er een hulpmiddel is dat een duidelijk en simpel antwoord geeft op alle (levens)vragen die je hebt? Een kijkje in de toekomst geeft, zodat je weet welke keuzes je nu moet maken en wat je nu moet doen om daar te komen. Handig? Absoluut. Bestaat zo iets? 

Lees meer »

Wat is Ho'oponopono?

Wat is ho'oponopono? Zo'n vaag ritueel dat mensen schijnen te gebruiken om los te laten. Om te kunnen vergeven en dan ineens gelukkig zijn. Het lijkt een groot raadsel, maar laat ik je vertellen dat dat reuze mee valt. Ho'oponopono is simpelweg een manier om innerlijk werk te doen. Om met die dagelijkse blokkades, patronen en gedachten aan de slag te gaan die jou tegen houden om echt gelukkig te zijn. 

Lees meer »

Welke stenen horen bij welk sterrenbeeld?

Zoveel edelstenen en ook net zoveel keuze. Wanneer je een edelsteen wilt gaan uitzoeken, kan dat wel wat keuze stress veroorzaken. Want hoe weet je nu welke steen bij je past? In dit artikel geef ik je een aantal opties die passen bij jouw sterrenbeeld en geboortemaand. Zo maakt het de keuze net wat makkelijker. 

Lees meer »

Ben jij een multi-passionate?

Heb jij veel interesses? Zie jij overal een product of dienst in als ondernemer? Heb jij verschillende hobby's waarvan het grootste deel op de plank blijft liggen? Wil en kan jij je niet focussen op slechts één ding? Ben jij altijd nieuwsgierig naar iets nieuws en hou jij er van om nieuwe dingen te ontdekken?

Lees meer »

Hoe kun je in contact komen met engelen?

Je voelt dat er meer is en je bent je al gaan verdiepen in de wereld van engelen, gidsen en aartsengelen. Zo tof om te zien wat er allemaal nog meer is tussen hemel en aarde. maar dan wil je toch ook wel een soort van bewijs zien. Of je wilt juist graag de ondersteuning van engelen ook echt voelen, zien en horen.

Lees meer »

Hoe weet je dat er engelen bij je zijn?

Hoe weet je nu of dat je engelen bij je hebt en of ze bij je zijn? Ik wil je graag direct laten weten dat we allemaal engelen bij ons hebben. Jij dus ook! Al bij je geboorte en daarvoor heb je engelen bij je. Sommige zijn altijd bij je en andere komen naar je toe als je ze roept.

Lees meer »

Wat doet een smudge stick?

Met een smudge stick kun je de kamers in je huis reinigen. De salie in de smudge stick heeft een reinigende werking en de rook die vrijkomt bij het gebruik maakt de kamers schoon van negatieve energie en blokkades.

Lees meer »