BLOG

Mindset, ontstressen & ontspannen, spiritualiteit en journal blogs waarmee jij stappen kunt gaan zetten die jou dichterbij je doel brengen. Namelijk een fantastisch leven voor jezelf creëren.

Nieuwste blogs online

Hoe weet je dat er engelen bij je zijn?

Hoe weet je nu of dat je engelen bij je hebt en of ze bij je zijn? Ik wil je graag direct laten weten dat we allemaal engelen bij ons hebben. Jij dus ook! Al bij je geboorte en daarvoor heb je engelen bij je. Sommige zijn altijd bij je en andere komen naar je toe als je ze roept.

Lees meer »

Wat doet een smudge stick?

Met een smudge stick kun je de kamers in je huis reinigen. De salie in de smudge stick heeft een reinigende werking en de rook die vrijkomt bij het gebruik maakt de kamers schoon van negatieve energie en blokkades.

Lees meer »

Hoe gebruik je een journal vraag in je journal?

Een journal vraag is een vraag die je aan jezelf stelt en opschrijft in je journal. De bedoeling van een journal vraag is dat je hem daarna al schrijvende gaat beantwoorden aan jezelf. Aangezien het jouw journal is kan en mag je alles op schrijven wat in je opkomt. Ook als het niet leuk is, stom is of verdrietig is. 

Lees meer »

Van schilderij naar journal

Vraag jij je weleens af hoe een journal zijn cover krijgt of denk jij dat het gewoon een standaard afbeelding is die ik van het internet download? Niks is minder waar, want de journalcovers in mijn shop zijn stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Ik laat je graag zien hoe dat proces gaat bij mij en hoe een journal uit eindelijk in mijn journal shop terecht komt.

Lees meer »

10 journal vragen voor meer zelfliefde

Jezelf lief hebben is meer dan alleen maar jezelf vertroetelen, in bad gaan en of een middagje op de bank Netflixen. natuurlijk helpt het en is het absoluut een onderdeel van zelf liefde. Maar het is het niet het enige dat je zal helpen op je weg naar jezelf lief gaan vinden. 

Lees meer »