BLOG

Mindset, ontstressen, burn out en journal blogs waarmee jij stappen kunt gaan zetten die jou dichterbij je doel brengen. Namelijk een fantastisch leven voor jezelf creëren.

Nieuwste blogs online

De herfst vibes in huis halen | Vlog

Heerlijk de regen tegen het raam en de avonden die vroeger donkerder worden. Of vind jij het helemaal niks en verlang je naar de warmte van de zon en zomer. Ik snap je. De warmte is heerlijk en de zonnige dagen dat je zonder jas naar buiten kunt lopen zijn zo genieten, ik mis ze ook wel een beetje. Des te meer reden om maar eens lekker te zakken in het herfst gevoel dat er nu toch echt is. 

Lees meer »

Van schilderij naar journal

Vraag jij je weleens af hoe een journal zijn cover krijgt of denk jij dat het gewoon een standaard afbeelding is die ik van het internet download? Niks is minder waar, want de journalcovers in mijn shop zijn stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Ik laat je graag zien hoe dat proces gaat bij mij en hoe een journal uit eindelijk in mijn journal shop terecht komt.

Lees meer »

Breien, kletsen en multi passionate zijn - Ik klets je even bij

In deze video klets ik je even bij over mijn burn out, het herstel daarvan en hoe het nu met mij gaat. Ook deel ik met je hoe het multi passionate zijn mijn leven zoveel meer duidelijk heeft gemaakt. Terwijl ik een gezellige sjaal brei (voor de eerste keer!), klets ik je gezellig bij. Neem er een kop thee bij en veel kijkplezier.

Lees meer »

Kruiden drogen voor de winter

Kruiden die je nu nog vers in je tuin hebt staan zijn heel makkelijk te drogen, zodat je er in de winter ook nog plezier van hebt. Heerlijk voor in je thee of in je favoriete recept.

Lees meer »

Een (halve) dag in mijn leven | Vlog

Het is weer tijd om het video's maken op te pakken. Ik heb het gemist om mijn ideeën te uiten hierin en een video te creëren die leuk is om naar te kijken. Tegelijkertijd wil ik met mijn video's (net als met mijn blogs, trainingen, coaching etc.) graag jou inspireren en aanmoedigen. Om rust te vinden in je leven. Om veel meer te gaan ontspannen en de dingen te gaan doen die jij leuk vindt. Om vertrouwen in jezelf te vinden, zodat jij sterker in je schoenen staat en een goede fundering voor jezelf neer gaat zetten.

Lees meer »

Jouw gedachten houden je tegen

Jouw gedachten houden je tegen en zorgen ervoor dat je schuldig, verdrietig en moe voelt. Als je maar lang genoeg hoort dat je niet goed genoeg bent, niks kunt en niks waard bent dan ga je het vanzelf geloven. Het wordt jouw waarheid en je leven gaat niet zoals jij graag zou willen.

Lees meer »

Niet morgen maar nu - Wayne Dyer boek review

Een paar weken geleden vond ik het boek 'Niet morgen maar nu' van Wayne Dyer in de kringloopwinkel. Ik loop altijd langs de rekken met boeken in een tweedehands winkel, want er staat altijd wel een mooi pareltje tussen. Zo ook deze keer.

Lees meer »

10 journal vragen voor meer zelfliefde

Jezelf lief hebben is meer dan alleen maar jezelf vertroetelen, in bad gaan en of een middagje op de bank Netflixen. natuurlijk helpt het en is het absoluut een onderdeel van zelf liefde. Maar het is het niet het enige dat je zal helpen op je weg naar jezelf lief gaan vinden. 

Lees meer »

Kerst is ruk en fijn tegelijk

Op momenten vind ik kerst gewoon ruk, mis ik mijn moeder verschrikkelijk, wil ik huilen, ben ik boos omdat ik niet welkom ben aan de kersttafel bij familie, wil ik ook een leuke vent naast me op de bank en zou ik het liefst in winterslaap gaan.

Lees meer »