Home » Over Karin

Over mij

Karin Schrijver Single Power mom

Leven vanuit je intuïtie wordt nog wel gezien als iets zweverigs, raars en ongrijpbaars. Niks is minder waar!

Het is mijn missie om elke vrouw zich bewust te laten worden dat zij vanuit haar eigen gevoel en intuïtie keuzes mag maken en mag leven. Zodat jij vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf je leven gaat vullen met liefde, geluk en overvloed.

 

 

Hoi, Ik ben Karin en ik help hooggevoelige vrouwen met meer zelfvertrouwen te gaan luisteren naar hun hart en ziel.

 

Na zelf de nodige dingen te hebben mee gemaakt (onrustige jeugd, twee scheidingen, alleenstaand moederschap, het overlijden van mijn moeder en een burn out inclusief depressie) begreep ik dat aandacht aan mezelf geven heel belangrijk is. Dat is niet egoïstisch, dat is broodnodig! Ik geloof dat innerlijk werk, spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei jou hierbij helpen.

 

Daarom deel ik nu vanuit mijn eigen ervaring hoe je als hooggevoelige vrouw er voor kunt zorgen dat je sterker in je schoenen gaat staan en met liefde en zelfvertrouwen naar jezelf kunt gaan kijken en luisteren.

 

Je mag je tijd, energie en liefde die je in andere steekt ook aan jezelf geven. Jij bent het waard om je leven te vullen met liefde, geluk en overvloed.

Let's connect

Facebook

Instagram

YouTube

Mail naar contact.karinschrijver@gmail.com of vul het contactformulier hieronder in als je in contact met mij wilt komen!


Gecertificeerd Angel card reader

Een van de mooiste tools om je intuïtie aan te spreken zijn engelen kaarten. Sinds ik in 2015 hiermee startte is mijn intuïtie zo sterk gegroeid. In 2016 ronde ik de volledige  online Angel card reader cursus van Doreen Virtue af en werd ik certified angel card reader. Zoveel inspiratie en wat een verrijking van mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Met heel veel liefde gebruik ik bijna dagelijks de engelen- en orakelkaarten. Voor wat extra steun, support of bevestiging, maar ook om een intentie te zetten voor de week of dag. Het is niet de bedoeling dat je naar de kaarten gaat leven, maar juist dat ze een mooie aanvulling zijn op je leven. 

In 2020 heb ik besloten om hier een online training van te maken en deze geef ik nu twee keer jaar aan iedereen die met deze mooie tool aan de slag wil. 


Certified Assertiveness coach by Doreen Virtue

Op een assertieve manier voor jezelf opkomen is zo waardevol voor jezelf. Aardig zijn voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en daarbij je eigen grenzen aangeven en bewaken. Super belangrijk om hierin naar je eigen gevoel te luisteren en je niet af te laten leiden door de ruis van anderen. 

In 2015 volgde ik de online cursus van Doreen Virtue waarin ik leerde op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken en daarbij met respect om te gaan met hoe ik ben. Een waardevol leerproces dat ik nu graag door geef aan anderen mama's.

Assertief zijn

Gecertificeerd Ho'oponopono Practicioner

"Loslaten en vergeven. Een rode draad in mijn leven en in dat van vele anderen. Zoveel oude herinneringen, overtuigingen, oordelen en oude patronen die we maar blijven herhalen tot bloedens toe. Dat je in een situatie hebt gezeten de pijn deed is tot daar aan toe, maar door deze te blijven herhalen in je leven gaat de wond steeds weer open.

Is dat echt hoe je dit leven wilt blijven leven?

In 2015 kwam ik in aanraking met Ho'oponopono. En sinds die tijd is er veel veranderd in mijn leven en in dat van anderen. Door mijn pijnen te helen, heel ik ook die van anderen. Je bent met elkaar verbonden dat gaat vanzelf. Je hoeft de ander niet te vergeven, zelfs niet eens aan te kijken om te kunnen vergeven, los te laten en te helen.  Je hebt alleen jezelf nodig."

- Karin

 

Karin is officieel Certified Ho'oponopono Practicioner sinds 31 juli 2018. Hiermee deelt en inspireert zij vele gevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige methode om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel. 

Ik heb een aantal video's over Ho'oponopono gemaakt, die vind je HIER of kijk op mijn YouTube kanaal.


in de Media

In februari 2017 kreeg ik de kans om mee te doen aan het RTL4 programma LifestyleXperience. Een hele gave ervaring en super om mee te maken. Ik was natuurlijk mega zenuwachtig. Wat moest ik ook alweer zeggen en hoe kom ik over. Maar ook dit gaan mensen in mijn omgeving zien. Ze gaan mij zien, op beeld, bij RTL4. 

Na een lichte paniekaanval besloot ik er toch voor te gaan. Sindsdien ben ik een heel stuk van mijn camera angst af en ben ik steeds meer zichtbaar geworden. Letterlijk en figuurlijk.  Mijn bedrijf is inmiddels gegroeid van spiritueel coach, HSP coaching naar transformatie- en spirit life coach voor gevoelige, ondernemende vrouwen die hun hart willen volgen.

Ik schrijf blogs en maak video's waarin ik  vrouwen inspireer, coach  en motiveer!

Een mooie ervaring en fijne herinnering.