Over mij

Mijn naam is Karin Schrijver, 43 jaar oud. Ik woon samen met mijn zoon Robin (2005) en katten broer en zus, Link en Izzie, in de prachtige Betuwe. Begin 2021 kwam ik in een burn out terecht en dat deed mij inzien dat ik veel meer mag doen waar ik blij en gelukkig van wordt. Dat deel ik hier graag met jou.

Op mijn blog vind je regelmatig nieuwe artikelen over creativiteit en ontspanning. Sinds een jaar ben ik begonnen met breien en sinds kort met haken. Wat had ik graag eerder geweten hoe ontspannend deze hobby zou zijn. Op het ritme van mijn brei en/of haaknaalden dansen de gedachten mijn hoofd uit en maken ze plaats voor rust in mijn hoofd, geordende gedachten en meer bewustwording. 

Het is een hele fijn bezigheid om in het nu te leren zijn, meer bewust te zijn van wat je aan het doen en denken bent en het helpt enorm in zelfvertrouwen krijgen. Met mijn handen creëer ik de mooiste vesten, dekens, kleding en home decoratie. Het hele proces van begin tot einde geeft een zelfvertrouwen boost, want Ik heb dit gemaakt en daar ben ik rete trots op. 

Dit gevoel van ontspanning en zelfvertrouwen geef ik graag aan jou door. Door met mijn energie en passie voor handwerken, creatie en diy projecten jou te motiveren en inspireren hetzelfde te gaan doen voor jezelf. 

Kijk lekker rond, pak een kop thee en have fun! Mocht je mij een persoonlijke reactie of bericht willen sturen dan kan dat via het contactformulier onderaan deze pagina, ook mag je onder een blog of op Instagram/Facebook altijd jouw comment achter laten. Ik hoor graag van je en vind het altijd leuk om in contact te komen met mijn volgers.

Karin Schrijver Single Power mom

 

Rust, ontspanning en (zelf) vertrouwen zijn de drie pijlers waarnaar ik leef.

Let's connect

Facebook

Instagram

YouTube

Mail naar contact.karinschrijver@gmail.com of vul het contactformulier hieronder in als je in contact met mij wilt komen!


Gecertificeerd Angel card reader

Een van de mooiste tools om je intuïtie aan te spreken zijn engelen kaarten. Sinds ik in 2015 hiermee startte is mijn intuïtie zo sterk gegroeid. In 2016 ronde ik de volledige  online Angel card reader cursus van Doreen Virtue af en werd ik certified angel card reader. Zoveel inspiratie en wat een verrijking van mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Met heel veel liefde gebruik ik bijna dagelijks de engelen- en orakelkaarten. Voor wat extra steun, support of bevestiging, maar ook om een intentie te zetten voor de week of dag. Het is niet de bedoeling dat je naar de kaarten gaat leven, maar juist dat ze een mooie aanvulling zijn op je leven. 


Certified Assertiveness coach by Doreen Virtue

Op een assertieve manier voor jezelf opkomen is zo waardevol voor jezelf. Aardig zijn voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en daarbij je eigen grenzen aangeven en bewaken. Super belangrijk om hierin naar je eigen gevoel te luisteren en je niet af te laten leiden door de ruis van anderen. 

In 2015 volgde ik de online cursus van Doreen Virtue waarin ik leerde op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken en daarbij met respect om te gaan met hoe ik ben. Een waardevol leerproces dat ik nu graag door geef aan anderen mama's.

Assertief zijn

Gecertificeerd Ho'oponopono Practicioner

"Loslaten en vergeven. Een rode draad in mijn leven en in dat van vele anderen. Zoveel oude herinneringen, overtuigingen, oordelen en oude patronen die we maar blijven herhalen tot bloedens toe. Dat je in een situatie hebt gezeten de pijn deed is tot daar aan toe, maar door deze te blijven herhalen in je leven gaat de wond steeds weer open.

Is dat echt hoe je dit leven wilt blijven leven?

In 2015 kwam ik in aanraking met Ho'oponopono. En sinds die tijd is er veel veranderd in mijn leven en in dat van anderen. Door mijn pijnen te helen, heel ik ook die van anderen. Je bent met elkaar verbonden dat gaat vanzelf. Je hoeft de ander niet te vergeven, zelfs niet eens aan te kijken om te kunnen vergeven, los te laten en te helen.  Je hebt alleen jezelf nodig."

- Karin

 

Karin is officieel Certified Ho'oponopono Practicioner sinds 31 juli 2018. Hiermee deelt en inspireert zij vele gevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige methode om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel. 

Ik heb een aantal video's over Ho'oponopono gemaakt, die vind je HIER of kijk op mijn YouTube kanaal.


in de Media

In februari 2017 kreeg ik de kans om mee te doen aan het RTL4 programma LifestyleXperience. Een hele gave ervaring en super om mee te maken. Ik was natuurlijk mega zenuwachtig. Wat moest ik ook alweer zeggen en hoe kom ik over. Maar ook dit gaan mensen in mijn omgeving zien. Ze gaan mij zien, op beeld, bij RTL4. 

Na een lichte paniekaanval besloot ik er toch voor te gaan. Sindsdien ben ik een heel stuk van mijn camera angst af en ben ik steeds meer zichtbaar geworden. Letterlijk en figuurlijk.  Mijn bedrijf is inmiddels gegroeid van spiritueel coach, HSP coaching naar transformatie- en spirit life coach voor gevoelige, ondernemende vrouwen die hun hart willen volgen.

Ik schrijf blogs en maak video's waarin ik  vrouwen inspireer, coach  en motiveer!

Een mooie ervaring en fijne herinnering.