Aartsengel Michael orakelkaarten | kaartendeck review

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 06:00

Een steuntje in je rug of wat extra moed nodig dan staat aartsengel Michael aan je zijde. Jawel deze krachtige engel is een power engel die jou graag helpt.

Aartsengel Michael is vaak afgebeeld met een krachtig zwaard. Dit versterkt alleen maar waarom deze engel niet zomaar een engel is. Michael is een aartsengel en behoort tot de krachtigste groep engelen. 

Deze orakel kaarten set is dan ook zeker een aanrader. Ik gebruikte deze kaarten set regelmatig in de tijd dat ik extra steun en kracht nodig had. Nu gebruik ik de set vooral als ik meer duidelijkheid wil en een bevestiging wil.

aartsengel michael

De kaarten set bestaat uit 44 kaarten met mooie afbeeldingen en teksten. De teksten zijn korte gebeden die je kunt gebruiken wanneer je aartsengel Michael tot je wilt roepen. Er zit bij de set een boekje waarin je een korte inleiding vindt, uitleg over hoe je de set kunt gebruiken en per kaart een extra uitleg. Met deze uitleg per kaart krijg je meer inzicht in wat de kaart voor jou kan betekenen. 

Orakel kaarten zijn een makkelijke tool om meer op je intuïtie te leren vertrouwen. Zodat je van daaruit ook keuzes maakt vanuit je gevoel. De set van aartsengel Michael kan je hier zeker bij helpen. De kracht en moed van aartsengel Michael stralen door in deze kaarten. 

aartsengel michael orakelkaarten

Met de set kun je prachtige leggingen voor jezelf leggen. Een één kaart legging, drie kaarten of met meerdere sets is mogelijk. Neem de tijd om te wennen aan de kaarten en probeer verschillende leggingen uit. Zo ontdek je vanzelf welke manier het beste bij jou past.

De set is minder toepasbaar wanneer je een legging doet voor iemand anders. Al is dit wel mogelijk wanneer je meer beoefend bent in het lezen van kaarten voor anderen.

 

De aartsengel Michael kaarten zijn absoluut een aanvulling op je verzameling!

 

Laat je het me weten als je deze set aanschaft? Ik ben namelijk heel benieuwd wat jij er van vindt.

- liefs Karin


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.