Geboortesteen Februari

Gepubliceerd op 2 februari 2023 om 07:00

Elke maand heeft zijn eigen edelsteen. De maand waarin jij geboren bent heeft dus zijn eigen edelsteen die aansluit bij de energie van die maand. 

 

De geboortesteen van de maand februari is amethist.

Amethist

De energie van deze edelsteen is die van bescherming en zuivering. Wanneer je met edelstenen in aanraking komt is amethist vaak één van de eerste stenen waar je je toe aangetrokken voelt. De zachte en hoge energie van deze edelsteen met daarbij de mooie paarse kleur voelen intuïtief heel toegankelijk.

 

Elke lichtwerker zou deze edelsteen in huis moeten hebben. De spirituele bescherming en zuiverheid van deze edelsteen is geschikt voor iedereen die hooggevoelig is, helende werkzaamheden doet en bezig is met spiritualiteit.

geboorte edelsteen februari

De amethist is fijn te gebruiken bij meditatie, om bij je dragen als knuffelsteen of sieraad en geeft een beschermend gevoel als je hem in je (woon)kamer hebt staan. Door een amethist als sieraad te dragen creëer je een beschermende energie die je helpt om je eigen energie te beschermen tegen negativiteit van buitenaf.

De amethist wordt ook vaak gebruikt in combinatie met rozenkwarts en bergkristal in de gouden driehoek. Amethist past goed bij het derde oog chakra en kruinchakra.


«   »