Hoe kun je in contact komen met engelen?

Gepubliceerd op 6 februari 2023 om 07:00

Je voelt dat er meer is en je bent je al gaan verdiepen in de wereld van engelen, gidsen en aartsengelen. Zo tof om te zien wat er allemaal nog meer is tussen hemel en aarde. maar dan wil je toch ook wel een soort van bewijs zien. Of je wilt juist graag de ondersteuning van engelen ook echt voelen, zien en horen.

Een veel gestelde vraag is 'Hoe maak ik contact met engelen?"

contact maken met engelen

Eerst zien, dan geloven

Contact maken met engelen is niet zo ingewikkeld als je denkt. Sterker nog je doet het al, elke dag. Alleen willen wij mensen het graag met onze ogen zien en dan gaan we het geloven. Helaas werkt dat niet altijd zo. Een heel klein aantal mensen is in staat om echt met het blote oog een engel waar te nemen. Een engel is energie en energie is niet altijd zichtbaar. Dat wil echter niet zeggen dat het er niet is.

En daarom mag jij eerst gaan geloven en dan zal je het zien. En ook zien kan je op verschillende manier oppakken. Het zou toch fantastisch zijn als je een engel met je blote ogen in je woonkamer zou zien staan? Of zou je je de pleuris schrikken? Ik denk het laatste ;-)  Want ben jij er echt klaar voor om een engel in 'levende lijve' te ontmoeten?

Uit ervaring kan ik je zeggen dat dit een bijzondere ervaring is en dat dit niet van de ene op de andere dag gebeurt. Oké bij sommige mensen wel. Je hebt vast wel eens verhalen gehoord over iemand die als kind zijnde gedaantes zag op haar slaapkamer of langs de kant van de weg. Weet dat deze verhalen uniek zijn en niet vaak voorkomen. Jij bent geen uitzondering en niet de enige die nog nooit een engel gezien heeft.

Je mag er op vertrouwen dat jij altijd al engelen bij je hebt gehad en ze al die tijd al met jou in contact staan. Zelfs al heb je ze nog nooit gezien. Maar hoe kom je dan op het punt dat je ze wel gaat zien? Nou als ik eerlijk ben, misschien wel nooit. Maar je kunt ze wel voelen, ervaren in je leven en vanuit je zelf contact maken. Begin daar eens mee.

hoe kun je contact maken met engelen

Tips hoe jij contact kunt maken met engelen

  • Engelen kaarten leggen is een moeiteloze manier om in contact te komen met je engelen. De kaarten in combinatie met jouw intuïtie geven je prachtige inzichten, ervaringen en antwoorden.
  • Edelstenen in je kamer leggen of bij je dragen. Door bepaalde edelstenen bij je te dragen, in je kamer of in je altaar neer te leggen heb je een laagdrempelige manier te pakken waarmee jij contact kunt maken. heb je weleens gehad dat tot drie keer toe je edelsteen uit je handen viel? Of misschien ben je je favoriete edelstenen hanger ineens dagen kwijt geweest en lag hij daarna ineens weer op je dressoir? Tada, engelen spelen met je en laten je duidelijk zien dat ze er zijn.
  • Dagboek schrijven oftewel journallen. Pak na je meditatie of vlak voor je naar bed gaat je dagboek of journal erbij en zet de  intentie dat je moeiteloos en vanuit flow gaat schrijven. Schrijf als eerste zin "Ik voel me dankbaar dat ik moeiteloos met mijn engelen kan communiceren. De engelen willen dat ik het volgende weet en opschrijf:" en vervolgens ga je zonder na te denken schrijven, schrijven, schrijven en nog meer schrijven. Schrijf alles wat in je opkomt maar op papier. Je zult verrast zijn wat de engelen jou allemaal willen laten weten.
  • Let op angels signs die je krijgt. Engelen tekenen zijn onder andere veertjes op onverwachte plekken, een lieveheersbeestje of vlindertje zien en dubbele cijfers. Besef je dat er engelen bij je zijn die jou dit steuntje in de rug willen geven. Wuif het niet weg, maar bedank even en geniet van dit moment in het nu. 
  • Mediteren is een oefening die iets meer tijd nodig heeft, maar ook helpt bij het contact maken met engelen. 
  • Je heldere kanalen gebruiken! Helder voelend, helder wetend, helder ziend of helder horend. Het zijn allemaal kanalen waarmee jij in contact kunt komen met engelen. Ook is dit een manier van je engelen om contact met jou te maken. Oefen deze kanalen en maak ze sterker. 

 

Ieder persoon heeft haar eigen, unieke manier om in contact te staan met haar engelen. Jij dus ook! Het ene gaat wat makkelijker dan het andere, maar dat wil niet zeggen dat jij dit niet zou kunnen. Stel jezelf open en je gaat vanzelf ontdekken welke methode, kanaal of manier het beste bij jou past. Maar je mag het alvast gaan geloven. Het zien komt vanzelf en wanneer de tijd daar voor rijp is.

 

-liefs Karin


«   »