Home » Blog » Persoonlijk » Dag 2021 en welkom 2022

Dag 2021 en welkom 2022

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 13:54

Een nieuw jaar staat voor de deur en ik ben reuze benieuwd wat het allemaal weer gaat brengen.

2021Dit jaar stond voor mij voor groei, voor grenzen leren stellen en keuzes leren maken met respect en liefde voor mezelf. Het was heftig, zwaar en intens pittig. Ik heb op het randje van leven en dood gelopen.

Dit jaar heeft mij dankzij mijn burn out zoveel goeds gebracht. Ik heb zoveel geleerd over mezelf en ik ben zoveel gegroeid. Ik kijk nu met veel meer liefde naar mezelf en durf nu openlijk trots te zijn op mezelf.

Dit jaar heeft me geleerd om keuzes te maken die voor mij goed zijn. Om te luisteren naar mezelf en daar ook naar te handelen. Om te laten zien wie ik ben en wil zijn.

Dit jaar was bijzonder en het was een interessant jaar. Dank je wel 2021, bless you

 

2022 Tijd om mijn ruimte in te nemen. Mijn plekje op het internet te laten groeien en bloeien. In mijn licht te staan. Waar geluk, liefde en overvloed centraal zullen staan.

Genieten van al het moois dat ik gecreerd heb en nog ga creeren. Ontspannen en bewust zijn van wat er in mij is gegroeid en nog mag groeien.

Karinschrijver.nl is een blog waar je door geinspireerd raakt. Daar vind je online diy cursussen, workshops en e books waar jij mee gaat groeien in zelfvertrouwen, zelfliefde en zelf bewustzijn. Een shop waar je energierijke journals, schilderijen en meer vindt om zelf aam de slag te gaan.

Met hart & ziel stap ik 2022 in om impact te maken en om vrouwen te helpen, motiveren en inspireren.

Bless you 2022, having fun allready


«   »