Niet morgen maar nu - Wayne Dyer boek review

Gepubliceerd op 15 juli 2022 om 18:00

Een paar weken geleden vond ik het boek 'Niet morgen maar nu' van Wayne Dyer in de kringloopwinkel. Ik loop altijd langs de rekken met boeken in een tweedehands winkel, want er staat altijd wel een mooi pareltje tussen. Zo ook deze keer.

 

Want dit boek raakt me. Nu vind ik de meeste boeken van Wayne Dyer aanraders, want ze geven altijd stof tot nadenken en inspireren om je eigen hart en ziel te blijven volgen in een wereld waarin ik soms niet lijk te passen.

 

 

We hebben allemaal zwakke plekken waarvan we ons soms heel bewust en soms ook onbewust van zijn. Toch zijn deze zwakke plekken geen zwaktes, maar juist een kant van ons die we op een andere manier zouden kunnen gaan bekijken. Een manier waarop je als mens groeit en jezelf als een compleet persoon gaat zien.

Een super interessant boek met vele mooie inzichten. Ook harde waarheden die soms even slikken zijn. Want die andere kant is niet altijd ons knapste kant om te (willen) zien. Nog te vaak geven we toe aan wat anderen nodig hebben en maken we keuzes op basis van wat anderen van ons vinden. Dit boek helpt je op een andere manier hiernaar te gaan kijken en geeft je de inspiratie om er actie op te ondernemen. Niet te wachten tot morgen, maar er nu iets mee te doen.

 

-liefs Karin

Koop je dit boek of iets anders via deze link bij bol.com, dan ontvang ik hier een kleine commissie over. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij voor een artikel betaald, je merkt er niks van en tegelijkertijd ondersteun je mij door deze link te gebruiken. Dank je wel daarvoor.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.