Kerst is ruk en fijn tegelijk

Gepubliceerd op 24 december 2021 om 13:52

Op momenten vind ik kerst gewoon ruk, mis ik mijn moeder verschrikkelijk, wil ik huilen, ben ik boos omdat ik niet welkom ben aan de kersttafel bij familie, wil ik ook een leuke vent naast me op de bank en zou ik het liefst in winterslaap gaan.

 

fijne feestdagen

Op andere momenten geniet ik intens van mijn zoon, van het gourmetten, foute kerstfilms kijken, van mijn lieve broer die mij gelukkig wel aardig vindt en van teveel kerstchocola eten. Het kan allebei he, het helemaal ruk vinden en intens genieten.

Dus

Als je alleen bentAls je moet werkenAls je door een moeilijke periode gaatAls je iemand heel erg mistAls je je gelukkig voeltAls deze dagen anders zijn dan andersAls je overprikkeld bentAls je kerst fantastisch vindtAls je deze tijd ruk vindt

Gelukkig is het kerst en weekend tegelijk. Dus zijn het eigenlijk gewoon een zaterdag en zondag waarop je lekker kunt rommelen in huis, cake kunt bakken, filmpje kijkt en dat allemaal in je joggingsbroek. Het is maar net hoe je het bekijkt

Anyway

Maak er fijne kerstdagen van (en een fijn weekend) en vier het lekker op je eigen manier

MERRY CHRISTMAS


«   »