De gouden driehoek | review

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 06:00

Zoals je misschien al weet ben ik dol op edelstenen en heb ik dan ook verschillende soorten en maten in huis staan. Kijk even bij het Edelstenen hometour artikel waarin ik je mee neem in een edelstenen tour door mijn huis. Ook schreef ik al eens over de werking van  tijgeroog, malachiet en  lapis lazuli. Mijn punt mag duidelijk zijn, ik ben er dol op en dat deel ik graag met je. 

In dit artikel zie je de gouden driehoek in de ruwe vorm. Nu vind ik de gladde stenen ook erg mooi, maar deze ruwe stenen geven een extra vibe waar ik van hou. 

 

Blooming Home

De set die je op de foto's ziet is een set die ik heb ontvangen van Blooming Home, een webshop met mindful home decoratie artikelen. De artikelen op de website zien er zorgvuldig uitgekozen uit en ademen rust en harmonie. Zoals de eigenaresse, Sanne, ook verteld op haar home pagina zijn de decoraties en woon accessoires een verrijking voor je woning. Dat kan ik alleen maar bevestigen toen ik een kijkje nam in de webshop.

gouden driehoek edelstenen

Zo heb ik inmiddels al een paar dingen op mijn wensenlijstje gezet. De Rozenkwarts gezichtsroller bijvoorbeeld, wat lijkt me dat hemels. Maar wat dacht je van een handgemaakt altaardoosje, een relax mix olie en zag ik prachtige vazen en geurkaarsen met bloemblaadjes er in verwerkt. 

Wie is Sanne?

Het gezicht achter Blooming Home is Sanne van Dort, Creatieveling, interieurliefhebster & edelstenenfreak  zoals ze zelf beschrijft. Dat mag duidelijk zijn als je haar website en artikelen ziet! Vanuit haar eigen gevoeligheid en interesses is ze op zoek gegaan naar een manier waarop ze zich thuis goed kon opladen, ontladen en energie op kon doen. Zoals zoveel gevoelige vrouwen is dat soms een uitdaging en iet altijd even makkelijk. 

Sanne laat zien hoe het mogelijk is om van je eigen huis een veilige plek te maken, waarin je jezelf kunt ontspannen en genieten van je gezin. Vandaar uit is ze haar webshop gestart waarmee ze nog veel meer mensen wil inspireren en helpen om meer balans en harmonie in huis te brengen. 

Natuurlijk heb ik de website van Sanne door gespit en ik kan je zeggen dat het absoluut een aanrader is om een kijkje te nemen. Veel natuurlijke materialen, mindful decoratie en prachtige woonaccessoires waar je gewoon een goede energie van voelt. 

gouden driehoek edelstenen

De Gouden driehoek

Deze gouden driehoek kreeg ik opgestuurd van Blooming Home met de vraag of ik een eerlijke review* hierover wilde schrijven.

De gouden driehoek is echt heel mooi. Het is een prachtige ruwe set met mooie glinstering en helderheid. Naar mijn mening is dit een mooie set met mooie edelstenen. 

De edelstenen werden in een mooi, van katoen gemaakt zakje geleverd met daar aan een kaartje met een beschrijving over de set. Super handig vind ik dat, aangezien ik nog wel eens wil vergeten wat een steen ook al weer betekende. 

De gouden driehoek bestaat uit amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze drie samen maken de perfecte combinatie voor rust en harmonie in de kamer waarin ze staan. Ik heb een gouden driehoek in mijn woonkamer staan en Robin (mijn zoon) heeft een gouden driehoek op zijn kamer liggen. Deze gouden driehoek gaat op mijn altaar op mijn slaapkamer. Daar vind ik het heel fijn om even gewoon te zitten, te lezen of ik mediteer daar. Deze set heeft een hele fijn energie en is absoluut een aanvulling voor deze ruimte. 

Wil jij deze gouden driehoek ook voor meer rust, KIJK DAN EVEN HIER. Je vindt hier de set zoals ik hem ook heb ontvangen, uiteraard krijg je andere edelstenen die wel van gelijkwaardige kwaliteit zijn.

Ook vind je onder de link meer informatie over de betekenis en werking van de losse edelstenen, de werking van de driehoek en tips voor gebruik van de edelstenen. 

Mocht je nog twijfelen of je hebt geen idee welke edelstenen je als eerste zou willen aanschaffen, dan is de gouden driehoek een heel mooi begin. En kijk dan even bij Blooming Home, want daar vind je nog veel meer moois voor je interieur.

edelstenen de gouden driehoek

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van de samenwerking met Blooming Home. Nu neem ik echt niet elk aanbod zomaar aan moet je weten. Ik kijk altijd of het artikel/product bij mij past, daarna of het van waarde is voor mijn lezers en of het betreffende bedrijf mij aanspreekt. Zou ik er zelf niets kopen, dan zal ik geen samenwerking aan gaan. Ik krijg overigens niet betaald voor dit artikel, en geef je zoals altijd mijn eerlijke mening.  Goed dat wilde ik voor de zekerheid nog even kwijt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.