Geluk, tevredenheid en van betekenis zijn

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 12:44

Het is mijn bedoeling om jou te inspireren. Om je gelukkiger te voelen, tevreden, met meer zelfvertrouwen en kracht je leven te leven zoals jij dat wil.

Sinds 2014 heb ik dit op verschillende manieren gedaan, het ene meer succesvol dan het ander. Altijd is dat gevoel van willen delen gebleven, of het nu goed of niet goed ging.

Tot op de dag van vandaag voel ik dat nog steeds. Alles wat zich heeft voor gedaan in mijn leven, mijn ervaringen, leer processen, lessen etc heeft me gebracht tot waar ik nu ben.

Ik vind het heel fijn om dit te delen. Om tips te geven, motiverende woorden te delen en anderen te inspireren met mijn gesproken en geschreven woorden.

Na jaren van zoeken hoe ik dit dan wil delen. Waarom ik dat zou moeten doen. Wat heb ik dan te delen. En wie ben ik om dit te delen. Wil ik eigenlijk gewoon delen.

Het gaat verder dan wie, wat, waarom en hoe.

Het gaat om de reis, nooit om de bestemming. Telkens als je denkt dat je er bent, is er een volgend level waar je in mag duiken. Net als je het denkt te snappen, begrijp je er ineens geen reet meer van.

Dat is oké.

Vanaf het moment dat je alleen nog maar vanuit je hart keuzes maakt, beslissingen neemt en leeft, verandert je leven.

Elke keer opnieuw de beslissing nemen om naar je hart te luisteren. Iets wat voor de een vanzelf gaat, kan voor de ander een struggle zijn. Wanneer je steeds opnieuw kiest, zal de ene gewoonte de volgende gaan vervangen.

Het was mijn oude gewoonte om te bedenken wat ik dan moest doen. Mijn nieuwe gewoonte is te vertrouwen op wat mijn gevoel me verteld.

Ik besluit om te delen what ever er maar naar boven borrelt. Ik wil niet 1 ding doen. Ik vind verschillende dingen doen juist leuk. Anders verveel ik me en ga ik weer iets anders doen.

Maar je kan gewoon verschillende dingen doen, weliswaar verzameld onder 1 paraplu. En dat is Angel spirit junkie. Spiritualiteit, mindset, wet van aantrekkingskracht, ho'oponopono, zelf liefde, lifestyle en meer om jou te inspireren!

Daar ga ik van 'aan'!

Deze onderwerpen verbinden namelijk het geluk vinden in je leven. Deze brengen je naar tevredenheid. Een route naar van betekenis zijn en een zinvol leven leven gevuld met liefde.

Een reactie, een bericht, een mail en zelfs duimpjes en hartjes maken mij een blij mens. Heerlijk om met mijn ogen te zien dat ik jou/jullie inspireer.

Maar mijn ware blijheid en vrijheid liggen in mijn eigen hart, dat warm wordt wanneer ik met een tevreden gevoel de dag afsluit. Door mijn huis loop, naar mijn bedje ga en voel tot in het diepste van mijn cellen dat vandaag een hele mooie dag was met verbinding en liefde.

That's all you need 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.