Producten van de Spirituele webwinkel | review

Gepubliceerd op 21 mei 2019 om 07:00

Wierook, olie, kaarsjes, salie, krachtstenen, inzicht kaarten en ga zo maar door. Ik ben er dol op en kan geen winkel voorbij lopen om iets geurends of krachtigs voor mezelf mee te nemen. Het biedt zoveel inzicht, groei  en ontspanning. Natuurlijk zei ik meteen 'Ja' toen Anne van de Spirituele webwinkel mij vroeg of ik een aantal van haar producten wilde reviewen. Na een kijkje te hebben genomen op haar website besloot ik me te laten verrassen door Anne en wauw wat een treffend pakket mocht ik ontvangen. 

Ik neem je graag mee met de prachtige producten die verkrijgbaar zijn in deze webwinkel.

De drie oliën die ik heb ontvangen zijn de mandarijn olie van Jacob Hooij, de Regenboog aroma therapy olie van Volatile en de Meditatie olie van Merlijn Wellness.  De prachtige en stevige olie brander in combinatie met de heerlijk geurende olie zorgen voor een ontspannend moment voor jezelf.  De Regenboog olie  is speciaal voor kinderen, dus die ga ik binnenkort voor Robin eens uitproberen.

Het Lime zest naturel zeezout met essentiële olie is ook te gebruiken in de olie brander. Een fijne, frisse geur die je doet ontspannen en toch ook een soort van motivatie geeft om in actie te komen. 

Nu had ik zelf niet bedacht om zout in een olie brander te doen, maar ik moet zeggen dat deze verrassend lekker is.

De smudge mix van salie, zoetgras en heilig hout is zo fijn. Een stevige geur dankzij de salie, zacht en zoet door het gras en de verbinding met heilig hout maakt deze smudge kruiden melange een feestje voor je huis. De bijzondere mix reinigt diep en verdrijft energie die niet meer bij je hoort en laat je positieven energie verwelkomen. Het zakje wel goed schudden voor je deze gaat branden, zodat je alle drie de geuren samen hebt. Een prima verbinding en het ruikt ook nog eens heerlijk.

Ook wil ik nog even speciale aandacht geven aan het prachtige beeld en de mooie dol-fijn affirmatie kaarten. Het beeld is een viertal die de verbinding met elkaar leggen, wat ik alleen al een prachtige gedachten vindt. Nu koop ik dit soort beelden nooit voor mezelf, ik vind namelijk nergens echt de perfecte match. Dit is nog niet de perfecte match, maar het heeft mij wel geholpen me open te stellen voor de mogelijkheden. Ik besef me nu dat ik dit soort beeldjes niet eerder kocht, omdat ik alleen op zoek was naar het viertal als in een gezin. 

En aangezien ik een alleenstaande moeder ben en er dus geen partner en tweede kind is, klopt het dan niet in mijn hoofd. Pas nu zie/voel ik dat het niet daarom gaat, maar om de verbinding die we allemaal met elkaar hebben. 

De Dol-fijn affirmatie kaartjes zijn erg leuk en lekker duidelijk. Gewoon heldere teksten waarvan je niet eerst moet gaan piekeren wat ze nu betekenen. Daarbij staat er op elke kaart een kleurrijke tekening die de teksten ondersteunen. Deze kaarten zijn ook makkelijk samen te gebruiken met je kind(eren), omdat ze dankzij de afbeeldingen ook sprekend zijn voor de kleine wijsneuzen.

Dan heeft de Spirituele webwinkel ook mooie kaarten, magneten, wierook, krachtstenen, thee, sieraden en geurende balsems. Degene die ik heb ontvangen zie je hieronder op de foto's. Stuk voor stuk mooie producten.

Deze prachtige kristalketting. Energetisch trekt de basis van een piramide energie aan uit z’n omgeving en laat deze via de punt weer vrij in de ruimte. Binnen in de piramide is een zee van rust, veiligheid en genezing. Dit kristal neemt zonlicht op en zorgt voor een mooi regenboogeffect wanneer je ze in de zon houdt. Deze is alleen nog maar in de verrassingspakketjes te vinden op de webwinkel. Deze kun je apart toevoegen aan je winkelmandje, maar het is dus een verrassing wat er in zit. 

Neem een kijken op de website van Anne, er is keuze genoeg aan mooie en eerlijke spirituele artikelen voor zowel kinderen als voor volwassenen. 

De spirituele webwinkel is een online shop waar je rustig op je gemakje kunt rondkijken. De diversiteit aan spirituele artikelen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Een aanrader als je naar iets leuks op zoek bent voor jezelf of om als cadeautje te geven.

Deze blog is een samenwerking met Spirituele webwinkel. Uiteraard deel ik mijn eerlijke mening met je. Ik heb deze producten gekregen en krijg niet betaald voor deze review.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.