► Ho'oponopono gratis Masterclass | Spirit

Gepubliceerd op 29 januari 2019 om 11:22

Ho'oponopono is een prachtige spiritueel vergevingsritueel waarmee je kunt loslaten en vergeven van dat wat niet meer bij jou hoort en past. Bekijk de masterclass video's en ga het voor jezelf eens uitproberen. Je zult verbaast zijn wat deze vier simpele zinnen aan wonderen, opgeloste ruzies en liefde voor jezelf je gaan geven. 

 

Het spijt me

Vergeef me alsjeblieft

Ik hou van je 

Dank je wel

 

Ik heb diverse trainingen en masterclasses gegeven in de afgelopen jaren, dus kijk ook even op mijn YouTube kanaal voor meer video's hierover.

Masterclass 25 maart 2017

Mini training 2 augustus 2018

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS HET HO'OPONOPONO RITUEEL

Het spijt me
PDF – 467,0 KB 434 downloads

De genoemde trainingen en groepen in de video's zijn niet meer beschikbaar.


«   »