Wat doen de Akasha kronieken in jouw leven? | De lijn boek review

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 om 11:33

Ik had nog niet eerder van de Akasha kronieken gehoord en had ook geen idee wat ik mij hierbij moest voorstellen. Toen ik dit boek opgestuurd kreeg was ik, na wat internet speurwerk, nieuwsgierig geworden en erg benieuwd hoe dit werkt en wat het zou kunnen doen in mijn leven. 

 

De lijn vertelt hoe jij je eigen energie kunt activeren en daarmee toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken. De Akasha kronieken geven toegang tot een complete, energetische geschiedenis van jouw ziel in elke leven dat je hebt geleefd.

 

Je ontvangt boodschappen die je precies brengen waar je moet zijn, namelijk de beste versie van jezelf. En laat ik daar nou graag in willen groeien en leren!

Al na een paar bladzijdes liepen de tranen me over mijn wangen. Wat een herkenning en ik voelde diep van binnen een lichtje aan gaan. Alsof mijn ziel het herkende en zich gehoord voelde. Tijdens het lezen van dit boek merkte ik wel waarom het mij zo raakte.

 

Ik heb mij nooit ergens thuis gehoord of bij gehoord. Ik hoorde nooit bij een echt groepje, nooit bij een clubje mensen en ik voelde me nooit ergens echt bij horen. Dat zorgde ervoor dat ik mij altijd alleen voelde en zelfs eenzaam met momenten. Dat is tijdens mijn tienerjaren heel moeilijk geweest en ik deed daarom dingen om maar ergens bij te horen.

 

Ook in mijn volwassen leven was ik mij altijd aan het aanpassen om maar ergens bij te horen. Ik deed precies wat anderen tegen mij zeiden in de hoop dat ik er dan bij zou passen en gezien zou worden. Later toen ik in de spirituele wereld mijn weg zocht, hoorde ik weer nergens echt bij. Ik was geen heks aanhanger, geen kruidenmens, geen reiki fan of alleen maar verzot van edelstenen of engelen. Ik vond en vind zoveel energieën mooi om te ervaren dat ik graag ga waar mijn energie mij heen leidt. Dat zorgde er alleen ook voor dat ik weer nergens echt bij hoorde. 

 

De afgelopen jaren besloot ik al dat er niets mis is met mij, maar dat dit gewoon is wie ik ben en ik mag daar oké mee zijn. Dat heeft het nodige (innerlijke) werk gekost en ook nu is die weg soms vol drempels en gaten. Maar ik heb nu niet meer de drang om ergens bij te horen en kan steeds beter mijn eigen weg lopen.

 

En toen ik dit boek De lijn begon te lezen voelde ik zoveel herkenning hierin dat de tranen omhoog kwamen. Het is allemaal oké en het mag er allemaal zijn. Dat je het ene niet leuk vind of dat het andere je niet aantrekt wil niet zeggen dat er iets mis is met je. Sterker nog je bent je eigen pad, je eigen energie aan het volgen en dat is juist precies de bedoeling. Heel fijn om dit zo te lezen.

 

 

 

In het boek staan heel veel oefeningen die je helpen om meer in contact te komen met je eigen energie. Er is uitleg over de Akasha kronieken en hoe ze werken. De lijn, zoals ook de titel van het boek is, is een energie lijn die in en door jou heen stroomt. De oefeningen helpen je om deze lijn te activeren, zodat je vanuit je eigen intuïtie, gevoel, hart (of hoe je het ook wil noemen) de antwoorden en boodschappen door krijgt die jij nodig hebt. 

 

Het helpt mij om nog beter te luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel en van mijn intuitie. Door het doen van de oefeningen en de lijn activering worden de boodschappen steeds duidelijker en meer helder. Mijn ego staat er bij en kijkt er naar, maar mengt zich steeds minder met de stemmen van mijn hart. Dankzij dit boek hoor ik mijn eigen energie beter en kan ik mij daardoor laten leiden.

 

Een super interessant boek met een waardevolle boodschap voor een ieder die beter in afstemming met zijn/haar eigen energie wil leven.

Ik heb dit boek gekregen van uitgeverij AnkhHermes. Ik doe enkel samenwerkingen waar ik volledig achter sta.


«   »