Power talk 

  • Wil jij meer inzicht in je verlangens?
  • Wil jij weten hoe je je blokkades kunt doorbreken?
  • Wil jij weten wat je moet doen om nu echt te gaan doen wat jij wil doen?
  • Wil je bevestiging en inzicht of je de juiste keuzes maakt?

De Power talk video via mail

De reading ontvang je via video waarin ik je door middel van kaarten praktische handvatten geef. Van te voren stuur ik je een mail met een aantal vragen die mij meer inzicht geven in waar jij tegen aan loopt (blokkades) en wat jij graag zou willen (je verlangens).

In de video leg ik diverse kaarten op basis van jouw energie en vragen en geef ik je uitleg wat ze voor je betekenen. De boodschappen die ik krijg geef ik direct door aan jou, zodat jij er mee aan de slag kunt.

engelen kaarten reading

De Power talk PLUS

Dit is de Power talk video, maar dan face to face via een online video call, zodat je meteen je vragen kunt stellen aan mij. Voor jou als jij je reading persoonlijk wilt horen van mij en daar meteen op wilt kunnen reageren. Tijdens deze call is het mogelijk om meerdere vragen te stellen, situaties dieper te bespreken en jouw persoonlijke ervaringen te delen.

Met behulp van de engelen kaarten en energie geef ik jou een reading die jou inzicht geeft in dat gene wat jou nu bezig houdt. Daarbij wordt duidelijk waarom de ervaringen uit het verleden je steeds inhalen en tegen houden. Maar vooral hoe en wat jij nu kunt doen om dat te doorbreken en te veranderen. Na ons gesprek kun jij verder en heb jij praktische tips en handvatten gekregen, zodat jij opgelucht en vol vertrouwen kunt genieten van jouw leven.

Heb je twijfels of je wel het juiste pad volgt en kun je wel wat richting gebruiken, dan is deze power talk voor jou.

Wat andere mama's zeggen over de power talk video:

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Na reservering van je persoonlijke Power talk video ontvang je van mij een mail met een aantal vragen die jij zo uitgebreid beantwoord als je wil.

Dan gaan de engelen en ik aan het werk voor jou en nemen we de reading voor jou op video op.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Na reservering van je Power talk video PLUS ontvang je van mij een mail met een aantal vragen en plannen we samen een video call in.

Blijf niet met je vragen zitten, maak gebruik van deze mogelijkheid!