Home » Over Karin » Boek

Aartsengelen en Edelstenen - hulp voor Nieuwetijdskinderen

Samenvatting:

Haar eigen zoektocht naar hulp voor haar hooggevoelige zoon, leidde Karin naar de wereld van aartsengelen en edelstenen. Op heldere wijze deelt zij nu haar ervaring en kennis over hoe jij als ouder/verzorger jouw nieuwetijdskind kunt bijstaan. Ontdek zelf hoe eenvoudig je als ouder/verzorger de omschreven oefeningen kunt gebruiken in het dagelijks leven van jouw kind. Door de combinatie van oefeningen, weetjes, tips en ondersteunende illustraties is dit een praktisch en handzaam (voorlees)boek geworden.

Bestellen kan via bol.com, klik dan hier om het boek Aartsengelen en Edelstenen te bestellen of via onderstaande link.

Klik HIER om via mijn uitgever, BoekScout, mijn boek te bestellen.

 

Review aartsengelen en edelstenen boek

Recensie:

"Het boek is binnen. Leest fijn weg en is helder en begrijpelijk geschreven. Perfect om samen met je kind(eren) te lezen. Mijn jongste dochter was meteen er helemaal weg van. Ze voelde dat het goed was. En zoon van 6 (gr3) heeft er ook al in zitten lezen, het boek is perfect om samen mee te werken. Hij heeft meteen al iets geleerd wat hij nu in de praktijk kan gaan brengen.  ⭐️ Dankjewel "

Recensie:

"Het is een mooi boek geworden, nogmaals proficiat ermee. Het leest zich makkelijk en het is er eentje wat je kortbij laat liggen om nog een terug te gaan lezen naar de uitleg van een aartsengel of edelsteen. Een mooi en ook nog een handig boek. Super. Sandy."

Recensie:

"He Karin. Super jouw boek. Ik heb 'm gelezen vandaag. Ik heb er veel aan. En de kinderen ook wel zeker weten. Ik kreeg vandaag ook een 1444. Ik vraag ze ook vaak om hulp of raad. En krijg het altijd. Zo fijn. En nu jouw boek erbij. Helemaal geweldig. Top. Goed gedaan.   Simone."


Boodschappen van de Aartsengelen

Boodschappen van de Aartsengelen kaartenset

Samenvatting

Deze kaartenset is een aanvulling op het eerder verschenen boek Aartsengelen en Edelstenen – Hulp voor nieuwetijdskinderen. De kaartenbundel is praktisch, to the point en zowel te gebruiken in combinatie met het boek als los daarvan. Door de duidelijke boodschappen en positieve woorden zijn de kaarten te gebruiken voor en door kinderen en volwassenen. De kaarten geven je inzichten, motiveren je en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt. De aartsengelen geven je graag deze mooie boodschappen door via deze bundel. Samen met de rustgevende en kleurrijke illustraties van Karin maakt dit het een bijzondere kaartenset.

 

De kaarten zijn gebundeld in boekvorm. Het is mogelijk om de kaarten uit te knippen uit het boek of de kaarten in het boek te gebruiken. In de bundel wordt uitgelegd hoe dit op beide manieren werkt.

Je kan via bol.com bestellen, klik dan HIER om de bundel Boodschappen van de Aartsengelen te bestellen of via onderstaande link.:

Klik hier om de kaartenbundel via mijn uitgever, BoekScout, te bestellen.

Bij bestelling via BoekScout betaal je geen verzendkosten.


Boek Karin Schrijver Single PowerMom

Je kan ook aan je eigen boekhandel vragen om het boek te bestellen. Dit gaat voor de boekhandel iets anders dan de meeste gewend zijn. De boekhandel kan met het ISBN nummer, of de titel van het boek de contactgegevens vinden bij het Centraal Boekhuis. De boekhandel kan mijn boek en kaartenbundel dan rechtstreeks bij mijn uitgever bestellen en het boek wordt dan binnen een paar dagen vers gedrukt en geleverd bij jouw boekhandel. 

Gegevens Boek

Titel: Aartsengelen en Edelstenen - Hulp voor Nieuwetijdskinderen

Auteur: Karin Schrijver

Categorie: Spiritualiteit

Aantal pagina's: 42

Geïllustreerd: Ja

Uitvoering/Formaat: Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum: 19-08-2016

ISBN: 978-94-0222-859-5 / 9789402228595

Vaste prijs: € 13,95

Gegevens Kaartenbundel

Titel: Boodschappen van de Aartsengelen

Auteur: Karin Schrijver

Categorie: Spiritualiteit

Aantal pagina's: 101

Geïllustreerd: Ja

Uitvoering/Formaat:Paperback 16 x 23 cm

Verschijningsdatum: 16-12-2016

ISBN: 978-94-0223-212-7 / 9789402232127

Vaste prijs:€ 19,50