Home » Intuïtie Club

de Intuïtie Club

De place to be wanneer je intuïtief wilt groeien, bewust bezig wilt zijn met je innerlijke groei en je eigen bron van zelfvertrouwen wilt (terug) vinden.

♥ Ben je op zoek naar een plek waar je veilig kunt gaan groeien op persoonlijk en spiritueel vlak?

♥ Een plek waar je gehoord en gezien wordt?

♥ Waar je persoonlijke aandacht krijgt en de ondersteuning van een groep voelt.

♥ Een plek waar je veilig kunt leren en ontdekken, kunt groeien en kunt ervaren? 

 

De intuïtie club is de plek waar jij in alle rust en op je eigen tempo kunt aan ontdekken en leren. Met elke maand nieuwe thema modules op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, zodat jij met zelfvertrouwen en zekerheid jouw eigen pad bewandelt zoals alleen jij dat kan.

"Iedere maand een mini training, wauw!"

Daar komt het wel op neer inderdaad. De masterclasses zijn super waardevol en ik deel daarin alles wat je wilt weten. Daarbij ontvang je ook een thema gericht e book met daarin nog meer info en oefeningen.

In de intuïtie club:

 • Leer jij meer te gaan vertrouwen op je eigen intuïtie
 • Ga jij groeien in zelfvertrouwen
 • Ontdek jij jouw spirituele gaven, kwaliteiten en talenten
 • Ga jij verschillende praktische middelen (tools) leren om spiritualiteit je eigen te maken op een nuchtere manier
 • Leer je om te gaan met je gevoeligheid en het als een sterke eigenschap te zien
 • Groei jij als vrouw, moeder, partner en als mens

 

intuitief leven lifestyle vip club

Maak de lichtwerker in jezelf weer wakker en geniet met volle teugen

van al het moois dat al aanwezig is in jou!

Dit zit er elke maand in de club!

 • Elke maand een thema module
 • 1 keer per maand een online masterclass/workshop
 • Wekelijkse live groepscoaching
 • Meditaties, ebook, werkbladen en oefeningen
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Lidmaatschap van de intuïtie spirit club community
 • Altijd 15% korting op webshop artikelen

Een aantal thema's in 2021 zijn:

♥ Februari: Aarden en Afschermen

♥ Maart: Kennis maken met je chakra's en ze in balans brengen

♥ April: Je heldere kanalen trainen (helder zien, voelen, weten en horen)

♥ Mei: Contact maken en communiceren met je engelen

♥ Juni: Ho'oponopono 

 

"Leer vertrouwen op je eigen innerlijke stem, genaamd je intuïtie. "

Ben jij er klaar voor om ruimte en tijd te maken voor je eigen innerlijke groei en je spiritualiteit te omarmen, dan nodig ik je uit om in te stappen. Het is belangrijk om weer te leren luisteren naar je intuïtie. Zodat je het kunt gaan voelen en actie kunt gaan ondernemen zoals dat bij jou past. Dit proces hoef je niet langer alleen te doen. 

In de intuïtief leven lifestyle vip club krijg je praktische handvatten, tools en tips van mij om te leren vol zelfvertrouwen naar je hart te luisteren. Met elke maand een thema waarmee je nieuwe mogelijkheden gaat ontdekken, je gevoelige kant gaat omarmen en met zekerheid gaat groeien.

Uitverkocht

Intuïtie club 1 maand

€ 19,99
Uitverkocht

Intuïtie club 1 maand

€ 19,99

Kies je voor een maand intuitie spirit club, dan krijg je 1 maand toegang tot de club community

 • Elke maand een thema module
 • 1 keer per maand een online masterclass/workshop
 • Wekelijkse live groepscoaching
 • Extra's zoals meditaties, ebook, werkbladen en oefeningen
 • Toegang tot de voorgaande modules
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Lidmaatschap van de VIP club community
 • Altijd 15% korting op webshop artikelen

Het maand lidmaatschap is een eenmalige betaling. Je ontvangt aan het einde van de maand een bericht met de mogelijkheid om te verlengen.

Veel gestelde vragen

♥ Hoe lang heb ik toegang tot de club?

Je hebt 1 maand toegang tot de club wanneer je voor 1 maand lid bent geworden. Daarna ga je uit de club community en heb je geen toegang meer tot de inhoud.

♥ Ben ik automatisch voor de rest van het jaar lid?

Nee je kiest zelf voor hoeveel maanden en voor welke maand(en) je lid wilt worden.  Er is op dit moment geen automatische incasso, dat wil zeggen dat je aan het einde van de maand de mogelijkheid krijgt om te verlengen en nergens aan vast zit.

♥ Staan de thema maanden al vast?

Sommige maanden zijn al ingepland en staan vast. Jouw input is echter altijd welkom.

♥ Wat vind ik allemaal in de intuïtie spirit club?

Je krijg toegang tot het huidige thema en alle thema's die al gegeven zijn. Dat wil dus zeggen dat jij ook de masterclasses, e book en live coachingscalls terug kunt kijken van vorige maanden zolang als jij lid bent. 

♥ Heb ik internet nodig om lid te zijn?

Ja je hebt een internet verbinding nodig en een Facebook account. De volledige club community vindt plaats in de Facebook club  community.

♥ Ik ben er achter gekomen dat ik hooggevoelig ben, is deze club dan iets voor mij?

Ja dan is deze club 100% iets voor jou. Door de thema's te volgen ga je je gevoelige eigenschap zien en ervaren als iets moois en krachtigs. Iedere gevoelige persoon heeft een stabiele basis nodig en van daaruit kun je vol zelfvertrouwen groeien. In deze club leer je die basis te krijgen en ontdek je hoe je met zelfvertrouwen naar je intuïtie kunt gaan luisteren.

♥ Ik ben al even met spiritualiteit bezig, maar vind het nogal zweverig. Hoe zweverig is deze club?

Deze club gaat jou helpen om te ontdekken dat spiritualiteit niet zweverig hoeft te zijn. Je krijgt praktische en nuchtere tools die je makkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven. Daarbij is aarden juist een basis tool die je helpt met twee voeten op de grond te blijven staan. 

♥ Ik zie door de bomen het bos niet meer en weet ik niet goed waar ik nu moet beginnen. Zou deze club mij kunnen helpen?

Je krijgt toegang tot alle inhoud en alle voorgaande thema's, dat kan overweldigend zijn. Daarom vraag ik je altijd om mij een bericht te sturen, zodat ik je kan helpen met waar jij kunt beginnen. Je hoeft het dus niet alleen te doen en ik help je graag, zodat jij wel weet wat je kunt doen en waar te beginnen. je kunt zelf kiezen met welk thema je aan de slag wilt en daar je focus op leggen.

Karin heeft de afgelopen tien jaar zich enorm ontwikkeld op persoonlijk en spiritueel gebied. Na een aantal life changing events, zoals een scheiding en het overlijden van haar moeder, zette ze de deur naar haar spiritualiteit op een kiertje. 

Al snel ontdekte ze zoveel nieuwe informatie over zichzelf. Kennis en wijsheid die al die tijd al aanwezig waren, maar diep verstopt lagen onder een dikke laag onzekerheid en twijfel. Door zich meer en meer te verdiepen in het leren vertrouwen op zichzelf en zichzelf weer lief te hebben, groeide ze en maakte ze grote stappen.

"Je intuïtie is de kern van je zijn. De kern waar je alles uit kunt halen wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn, jezelf lief te hebben en in overvloed te leven."-Karin

Luisteren naar je intuïtie werd de rode draad van de afgelopen tien jaar voor Karin en nog elke dag helpt haar dit om keuzes te maken en te leven vanuit haar hart. Dit is wat ze graag deelt en leert aan andere vrouwen, zodat ook zij zich gelukkiger gaan voelen en vol zelfvertrouwen in het leven gaan staan.

"Na tien jaar van persoonlijke en spirituele ontwikkeling miste ik plek waar je met gelijkgestemden samen kun komen en toch ook je eigen gang kunt gaan. En daarom creëer ik hem nu zelf, omdat ik weet hoe fijn het is om gehoord en gezien te worden en om te kunnen leren wanneer jij daar tijd voor hebt.  Maar ook om te voelen dat je niet alleen bent. Voel je welkom, liefs Karin"