Gratis e book

Rust en overzicht in de chaos van je gedachten, zodat je meer gaat ontspannen en weer vertrouwen krijgt in jezelf!

Download hier gratis het e book 'Vijf eenvoudige manieren om je gedachten tot rust te brengen met behulp van journallen

 

Herken jij die chaos aan gedachten die je kunt hebben en hoe ze je enorm kunnen afleiden van het fantastische leven dat je eigenlijk wilt hebben.

 

Hoe fijn zou het zijn als jij weet hoe je je gedachten meer tot rust kunt gaan brengen, zodat je je meer kunt ontspannen?

 

Dat is precies wat dit e book voor jou gaat doen.

 

In dit e book ga jij je gedachten uit je hoofd krijgen door ze op te gaan schrijven*. Je krijgt eenvoudige schrijf oefeningen waar je meteen een rustiger gevoel van krijgt.

* geen journal of schrijf ervaring nodig

Je hebt zoveel te doen, dat je niet meer weet waar te beginnen. De leuke dingen blijven liggen waardoor je nauwelijks aan ontspanning toe komt. Wanneer je dan eindelijk de tijd neemt om te gaan zitten vliegen de pieker- en zorggedachten je al weer om de oren. Ze maken je aan het twijfelen en geven onzekerheid, terwijl je gewoon op je gevoel wil kunnen vertrouwen.

Wordt het niet eens tijd om tot rust te komen, zodat je kunt ontspannen en weer gaat vertrouwen op jezelf?

Download het gratis e book

Vul hier je gegevens in en ontvang het gratis e book 'Vijf manieren om je gedachten tot rust te brengen mbv journallen' direct in je inbox.

Na inschrijving ontvang je van mij extra tips, zodat jij gemotiveerd blijft om verder te gaan met zorgen voor je mindset en schrijven.

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.