De kracht van loslaten en vergeven tot diep in je ziel

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 14:44

De kracht van vergeven en loslaten die tot diep in je ziel doordringt. Het leren accepteren wie jij bent.

Het schoonmaken van angsten die jou tegenhouden.

Het deleten van (familie) patronen die jou vast houden.

Het loslaten van negatieve gedachten die je naar beneden halen.

Simpelweg door van jezelf te houden.

 

loslaten tot diep in je ziel

Eind 2017 ontdekte ik een intens mooie methode die mij hier nog altijd mee helpt. In 2018 besloot ik mij er verder in te verdiepen en volgde ik een cursus hierover. Ik werd certified ho'oponopono practitioner en ik was verkocht.

Het leerde mij mijn gedachten veranderen.Het leerde mij mijn zorgen van dat moment los te laten.Het leerde mij tot inzichten komen.Het leerde mij familiepatronen te doorbreken en helen, zodat mijn zoon ze niet hoeft op te lossen.Het leerde mij mezelf antwoorden geven.Het leerde mij wonderen te gaan zien en ontvangen.Het leerde mij nog zoveel meer.

Het is een makkelijke en moeilijke tool tegelijk. En dus besloot ik er mijn eigen twist aan te geven. In een paar eenvoudige stappen kreeg ik inzicht in waarom, van wie en hoe en veranderde ik mijn gedachte over die gedachten.

Change your mind & be the real you!

Want al die negatieve piekergedachten helpen je geen meter vooruit. Leer accepteren wie je bent, echt bent. En dat doe je door die negatieve shizzle om te draaien, te verwerken en te helen.

 

Liefs Karin

 

In het ebook Ho'oponopono leg ik je uitgebreid hoe deze methode werkt en wat je er mee kunt doen. Klik HIER VOOR MEER INFO. Het ebook is nu € 7,95 en binnen 24 uur heb jij hem al in je mail.


«