Engelen en kristallen orakelkaarten | review

Gepubliceerd op 3 november 2020 om 06:00

Ik ga het meteen verklappen, want dit is een super mooie kaartendeck! Oké dat was een spoiler natuurlijk en helemaal niet slim om al te zeggen. Want hoe groot is de kans dat jij nu nog verder leest. Maar dat zou ik toch even doen, want ik vertel je graag waarom dit deck nu zo mooi is.

Dit kaartendeck is van Doreen Virtue en ondanks dat zij geen nieuwe engelen kaarten meer maakt (helemaal niks meer met engelen doet trouwens), ben ik dol op haar kaartendecks. De prachtige boodschappen en de beeldende illustraties er bij zijn echt een cadeautje.

Deze kaartendeck had ik nog en stond al tijden op mijn verlanglijstje. Ik geloof dat mijn verzameling bijna compleet is (nog een paar die ik niet heb). Toen een deelneemster van de engelen kaarten training deze deck aanschafte en mij een foto stuurde was ik helemaal verkocht. Ik moest deze gewoon hebben, ze riep me ;-)

 

orakelkaarten review

En ik ben zeker niet teleurgesteld. Wanneer ik iets niks vind, kan ik dat niet verbloemen. En wanneer ik ergens enthousiast over ben ook niet. En ik ben enthousiast, mocht je dat nog niet doorhebben. 

engelen en kristallen orakelkaarten

Ook bij deze kaartendeck vind je een uitgebreide handleiding waarin je alles vind wat je nodig hebt om te te beginnen. Er staat in hoe je de kaarten kunt opladen en gebruiken. en ook per kaart een duidelijke omschrijving. Daarin wordt uitgelegd wat de kaart betekent, maar ook wat de edelsteen betekent die bij de kaart hoort.

Veel informatie waardoor deze kaartendeck ook geschikt is voor beginnende kaartleggers. 

De kaarten liggen lekker in de hand en zijn stevig wanneer je ze schudt. Daarbij zijn de illustraties ook echt prachtig. De illustraties versterken de teksten en helpen je om vanuit je intuïtie te lezen wat ze je willen mee geven.

De combinatie van engelen en edelstenen is zo mooi om mee te werken. Ik gebruik deze combinatie al jaren en nog elke keer laten ze me prachtige boodschappen zien.  Ze geven mij inzichten en antwoorden door samen te werken met mijn intuïtie. Deze kaarten gaan jou daar ook zeker bij helpen.

Nou dat mag duidelijk zijn. Deze kaarten slagen absoluut mijn review test en ik ga ze zeker gebruiken voor mezelf en op mijn socials. Sterker nog ik heb de eerste 'kies je kaart' legging er al mee gedaan op mijn Facebook pagina. Ha ha ha ja dat gebeurt nu eenmaal als ik enthousiast ben.

Mocht je de kaarten willen aanschaffen, klik dan even op DEZE LINK. Wanneer je via deze link de kaarten aanschaft, krijg ik een klein percentage van wat jij koopt. Dat kost jou verder niks, maar helpt mij enorm.

Laat je het mij weten als je deze kaartendeck ook hebt? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind namelijk. Laat het mij weten in een reactie hieronder. - liefs Karin


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.