Zo kun je edelstenen en oliën combineren

Gepubliceerd op 20 januari 2021 om 13:30

Nu is het wel algemeen bekend dat ik dol ben op edelstenen in allerlei vormen en maten. Ik combineer graag edelstenen met engelen kaarten, chakra's en aartsengelen. Deze energieën werken zo mooi samen, dat ik daar graag mezelf en mijn klanten mee omring.

Wat ik niet wist is hoe je edelstenen en oliën zou kunnen combineren. Etherische oliën kun je op allerlei manieren toepassen. Je kunt ze op je polsen smeren en de geur de hele dag met je mee dragen. Voor elke stemming is wel een geur en je zou zelf oliën kunnen gebruiken wanneer je je ziek voelt of ergens een lichamelijk of mentale pijn hebt. 

Ik heb er dus wel eens over nagedacht hoe ik dit samen kan brengen met bijvoorbeeld engelen en/of edelstenen. Dat lijkt mij namelijk ook een hele mooie combinatie.

En toen viel mijn oog op deze combinatie die ik graag met je wil delen.

hapinezz beads

Hoe combineer je edelstenen en oliën?

Enige tijd geleden deed Mariska mijn Leven met edelstenen online cursus. Ik volgde Mariska al een tijdje en zij is een creatieve multi passionate net als ik. Haar liefde voor oliën was mij al duidelijk, want ze gebruikt ze zelf al een tijd en is er zelfs haar eigen onderneming in gestart. Nadat zij de cursus had gevolgd, vond ze de manier om ook haar creatieve kant kwijt te kunnen en in te zetten.  Zij combineerde oliën met edelstenen en zo werd haar tweede bedrijfstak geboren, namelijk Hapinezz Beads.

Ze is de juiste edelstenen bij elkaar gaan zoeken en ging het combineren met de oliën die zij zelf ook gebruikt.  En zo ontstonden haar vrolijke armbanden gemaakt van edelstenen en houten rosewood kralen. Een prachtige combinatie met oliën is dan snel gemaakt. Je druppelt namelijk de olie die jij wenst op de houten kralen en daar heb je uren lang de geur die jij wilt bij je. Bijzonder toch!

"Ik hou ervan om natuurlijke materialen te gebruiken. Daarom gebruik ik edelsteen kralen en houten kralen." - Mariska

 

 

Armband met edelstenen van natuurlijke materialen

De armband op de foto is gemaakt met jaspis kralen. De jaspis edelsteen staat voor energie en helpt je te aarden. Jaspis edelstenen zijn er in verschillende kleuren en daarbij zal ook de werking net iets anders zijn. Mariska gebruikt verschillende soorten edelstenen kralen zoals rozenkwarts, aventurijn en bergkristal.

De rest van de armband is gemaakt van rosewood kralen. Dit is een houten kraal die ook nog eens mooi oogt naast de edelstenen aan de armband. Deze houten kralen nemen de olie die je wilt gebruiken goed op, zodat je ook langer de geur bij je kan dragen. 

Zou het ook werken?

Natuurlijk was ik nieuwsgierig hoe dit zou werken en of het zou werken. Dus Mariska stuurde mij een armband op, zodat ik het kon gaan proberen.

Ik gebruikte de olie 'stress away'. Deze olie heb ik een keer gekregen en vind ik een fijne geur hebben. Met een paar druppeltjes op de houten kralen rook de armband al heerlijk.

De houten kralen nemen de olie goed op en voelt daarna niet vettig aan als je om je pols doet. Ik heb uren plezier gehad van deze geur, want de olie bleek een flink aantal uren goed ruikbaar.

Na ongeveer een halve dag was de geur van de olie wel vervlogen, maar dat kan ook gelegen hebben aan het feit dat ik er niet voldoende olie op heb gedaan, door de wrijving om mijn pols of omdat de houten kralen natuurlijk nieuw waren. Ik ga de komende tijd deze armband met de olie vaker gebruiken om dat ook uit te proberen natuurlijk.

Ik moet zeggen dat ik dit echt een mooie manier vindt om oliën en edelstenen te combineren. Daarbij maakt Mariska ze ook erg mooi en is het ook een mooi sieraad om te dragen. Bekijk haar etsy shop voor alle armbanden die nu beschikbaar zijn. 

Zoek jij nog een mooie edelstenen armband waar jij je favoriete olie op kunt doen, dan raad ik je zeker deze armbanden van Mariska aan.

- liefs Karin


«