De 5 perfecte edelstenen als je hoog sensitief bent!

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 06:00

Ben je hooggevoelig, hoog sensitief of HSP? Deze edelstenen passen perfect bij je en geven je meer stabiliteit en rust.

Vind je het lastig om je eigen energie te beschermen? Heb je last van het oppikken van andermans energie? Geef je teveel van jezelf aan anderen? Heb je moeite met de chaos van gedachten in je hoofd? Of wordt je snel beïnvloed door negatieve energie?

Deze edelstenen helpen je om je meer stabiel te voelen en jezelf te beschermen voor de overkill aan prikkels die je ervaart.

edelstenen voor hooggevoeligheid

Deze vijf edelstenen zijn perfect voor jou als jij hoog sensitief bent

  1. Labradoriet, beschermt en herstelt je aura (je eigen energieveld) en beschermt je tegen negativiteit. Helpt te voorkomen dat je energie wordt leeg gezogen en leert je jezelf te beschermen. Heb je moeite met je geaard te voelen en wil je jezelf meer leren afschermen voor energie van buitenaf, dan helpt deze edelsteen je daar graag bij.
  2. Rozenkwarts, haalt de liefde voor jezelf naar boven en versterkt zelfliefde. Jezelf voorbij lopen is niets nieuws voor iemand die hoog sensitief is, je wilt tenslotte iedereen helpen. De rozenkwarts edelsteen helpt je om met meer respect en liefde voor jeelf te zorgen. Juist zodat je dit ook voor anderen kunt doen.
  3. Pietersiet, helpt om je innerlijke stabieler te voelen, geeft controle en helpt je je leven meer te overzien. Wanneer je je overweldigt en onrustig voelt door de hoeveelheid aan gedachten in je hoofd, dan is deze steen een fijne steen om bij je te dragen. 
  4. Tijgeroog, helpt je de kracht in jezelf te versterken en is goed voor je zenuwstelsel. Beschermt je tegen negatieve invloeden. De tijgeroog helpt om negatieve mensen, invloeden en mensen die van je profiteren buiten de deur te houden.
  5. Citrien, deze steen geeft vrolijkheid en helpt je vitaal en gefocust te zijn. Een fijne, warme en zonnige steen. Precies zoals jij je veel vaker mag voelen. Ervaar de overvloed aan vrolijkheid en draag deze steen bij je.

Voor hooggevoelige en hoog sensitieve mensen zijn edelstenen een perfecte manier om dichter bij jezelf en je eigen gevoel te komen en te blijven. Door alle prikkels is het soms niet meer te overzien en verdwaal je in je eigen gevoeligheid. Deze edelstenen helpen je om meer stabiel te zijn en de prikkels beter aan te kunnen. 

rozenkwarts voor hsp

Hooggevoelig en sensitief zijn is een prachtige eigenschap en het is niet de bedoeling dat je hieronder gebukt gaat. Deze edelstenen geven je een extra steuntje in de rug.

- liefs Karin

Wil jij graag meer weten over edelstenen en hoe je ze in jouw leven kunt gebruiken? Bekijk dan even of de 'Leven met edelstenen online cursus' iets voor jou is. Je kunt op elk moment instappen en mee doen. Leven met edelstenen - online cursus


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marianne
2 jaar geleden

Hoi Karin,

Ik vroeg me af of je een tip hebt waar je kwaliteit edelstenen/kristallen kunt kopen (online) die op een eerlijke manier zijn ontgonnen en verwerkt.

Ik hoor het graag van je.

Groetjes,
Marianne

Karin
2 jaar geleden

Hoi Marianne, goede vraag inderdaad! Een van de winkels waar ik graag edelstenen koop is EARTH mineralen in Nederweert. Zij hebben ook een online winkel.

Marianne
2 jaar geleden

Super dankjewel!!