Creatieve studio voor ontspanning, tijd voor jezelf en een glimlach op je gezicht

Ben jij op zoek naar creatieve inspiratie, een mogelijkheid om te ontstressen en te onthaasten en wil je graag wat leuks voor jezelf gaan doen? Dan ben je hier op de goede plek. Neem een kijkje in de Studio wollig en stoffig shop en ontdek daar jouw nieuwste hobby.  

 

Een moment voor jezelf nemen is zo belangrijk in dit drukke leven, dat het fantastisch is dat jij een moment voor jezelf gaat maken om te ontspannen.

Ik wens je veel plezier en geniet van het proces. 

NIEUWSTE PRODUCTEN

Maak je eigen journal met het Journal DIY pakket!

KLIK HIER

Je eigen hexagon haken kan met dit digitale patroon met duidelijke beschrijving. Daarom ook geschikt voor beginners. KLIK HIER

Ben jij een beginnende haker? Dan is dit start pakket super handig voor jou. KLIK HIER

INSPIRATIE VIDEO'S

In de wekelijkse video's deel ik creativiteit en ontspanning met je voor een moment voor jezelf. Pak er een kop thee bij en bekijk de nieuwste video's!

Waarom ik Studio wollig & stoffig ben begonnen

"Toen ik in 2021 in een burn out kwam, had ik niet gedacht dat het me zoveel positiefs zou brengen". Tijdens mijn herstel ging ik op zoek naar een stevige fundering voor mezelf, een nieuwe basis om vanuit te ontdekken en groeien. Ik moest weer opnieuw leren ontspannen, leren genieten en plezier leren maken. 

Lees verder ...

NIEUWS

Inschrijven voor e-mail updates

Schrijf je in en ontvang de nieuwste nieuwtjes, tips en creativiteit van Studio wollig en stoffig!

Marketing door

Ontvang de nieuwsbrief!

Kom jij bij de creatieve community van Studio wollig en stoffig? 

 

• Als eerste de nieuwste nieuwtjes krijgen

• Als eerste de mogelijkheid om een nieuw haak patroon, haakpakket en nieuwe producten te kunnen shoppen

• Creatieve tips en up dates van alles rondom Studio wollig & stoffig

• En bij inschrijving krijg je een kortingscode van 10%

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Mijn naam is Karin Schrijver, 44 jaar, introvert, gevoelig en creatieveling. Ik woon samen met mijn zoon Robin (2005) en katten broer en zus, Link en Izzie, in de prachtige Betuwe. Begin 2021 kwam ik in een burn out terecht en dat deed mij inzien dat ik veel meer mag doen waar ik blij en gelukkig van word. Ik heb inmiddels een leven gecreëerd waarin ik voor mezelf heb leren kiezen en met meer zelfvertrouwen een beter leven voor mezelf en mijn zoon heb opgebouwd. Dat is fantastisch en daarom deel ik graag mijn kennis, ervaringen en expertise met jou.

 

Volg je mij al op social media?