Home » Blog » Spiritualiteit » Aartsengelen en edelstenen - hulp voor nieuwetijdskinderen

Aartsengelen en edelstenen - hulp voor nieuwetijdskinderen

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 07:00

Ik schreef twee boeken in één jaar en ik schaamde me dood.

In de zomer van 2016 kwam mijn eerste boek uit en wat was ik mega trots. Na een paar maanden kwam mijn tweede boek uit. Een kaartenbundel en elk woord en elke illustratie creëerde ik zelf. Net als in het eerste boek.

De woorden kwamen vanzelf net als de schilderijen die ik maakte hiervoor. Toch heb ik dit nooit echt gedragen. Ik schaamde me zelfs om er over te praten of het te laten zien. Ik deelde het amper en in mijn omgeving wist bijna niemand dat ik dit had gedaan.

 

aartsengelen en edelstenen hulp voor nieuwetijdskinderen

Pas nu realiseer ik mij dat ik mezelf nooit genoeg credits heb gegeven hiervoor. Want hallo!!! ik heb een boek geschreven en uitgegeven! Twee zelfs!

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Maar hier ben ik toch echt wel rete trots op. De boeken liggen in meerdere huishoudens en hebben al vele mensen aangeraakt. Dat is toch waanzinnig!

Het eerste boek is Aartsengelen en edelstenen, hulp voor nieuwetijdskinderen. In dit boek vind je aartsengelen met daarbij een korte uitleg waar deze aartsengelen je mee kan helpen en ondersteunen. Met een kleine oefening vraag je de aartsengelen om hulp. Bij elke aartsengel staat de passende edelsteen, zo heb je altijd de juiste edelsteen te pakken. Dit boek kan gelezen worden door jonge lezers, door ouders voorgelezen worden en samen bekijk je de edelstenen en aartsengel illustraties. Een krachtig boek met duidelijke info en stappen.

 

Mijn tweede boek is een kaartenbundel 'Boodschappen van de aartsengelen'. Deze bundel kun je gebruiken als aanvulling van een het eerste boek, maar is ook los daarvan te gebruiken. De kaarten die je in de bundel vindt kun je los knippen of al bladerend gebruiken. Een volledige uitleg vind je in de bundel zelf, zodat je hem optimaal kunt gebruiken. 

 

Super tof dus en absoluut een aanrader voor je kind, maar ook voor je zelf.

 

Liefs Karin

ps. De boeken zijn nog steeds verkrijgbaar trouwens via mijn website en mijn uitgeverij. Tof he, ja I know. No more shame, alleen maar trots.


 »