Hoe weet je dat er engelen bij je zijn?

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 07:00

Hoe weet je nu of dat je engelen bij je hebt en of ze bij je zijn? Ik wil je graag direct laten weten dat we allemaal engelen bij ons hebben. Jij dus ook! Al bij je geboorte en daarvoor heb je engelen bij je. Sommige zijn altijd bij je en andere komen naar je toe als je ze roept.

Er niks spiri wiri aan engelen en geloven dat ze bij je zijn. Het is gewoon energie die laat weten dat je naar je hart mag luisteren. Al in de eeuwigheid staan engelen symbool voor liefde, wijsheid, moed en kracht. In alle religies komen engelen voor. Als het kerst is zetten we engelen beeldjes neer. Al met al is de kans groot dat ook jij wel eens in aanraking bent geweest met engelen.

tekenen dat engelen bij je zijn

Wat zijn engelen en wie zijn engelen?

Wie is nu wat en wat is nu wie. Je hebt engelen, licht en energie wezens die overal en altijd bij je kunnen zijn. Wanneer jij ze roept of nodig hebt zijn ze bij je, op elk moment en op elke tijd. Jij hebt ook beschermengelen bij je, engelen die jou beschermen en steunen waar je ook gaat. De aartsengelen zijn de meest krachtige engelen en zij komen naar je toe als je ze aanroept. Zij hebben ieder hun eigen ‘specialiteit’ waarmee ze jou graag helpen. Sommige mensen hebben een aartsengel die ze begeleidt in dit leven of voor een bepaalde periode.

Beschermengelen, aartsengelen en engelen laten graag van zich horen. Ze gebruiken hier tekenen voor die makkelijk voor ons mensen te begrijpen zijn. Ik deel hieronder zeven tekenen met je die je eenvoudig kunt herkennen en kunt opmerken. Zo maak je al eerste stappen om bewust in contact te komen met je engelen.

 

7 tekenen dat engelen bij je zijn

 

 • Veren en muntjes

Veren op vreemde plekken in je huis of als je onderweg bent mag je zien als een teken. Je hebt een vraag gesteld of je hebt gebeden om gehoord te worden. Wanneer je daarna een veertje of muntje tegen komt is dit een teken dat engelen je graag laten weten dat ze je gehoord hebben. Je krijgt ter geruststelling of bevestiging een teken zoals een muntje of een veertje. De verschillende kleuren van veertjes hebben ook een eigen betekenis. Daarover lees je hier meer.

 

 • Vormen in wolken

De wolken kunnen soms merkwaardige vormen aannemen en soms denken we dat onze ogen een spelletje met ons spelen. De vormen geven ontspanning en rust aan je lichaam en geest, waardoor je ziel openstaat om te ontvangen.

Via de wolken kunnen engelen prachtige boodschappen aan je doorgeven om je gerust te stellen of te troosten. Ook overleden dierbare geven tekenen door via wolken.

engelen tekenen

Dit veertje lag op de plek waar ons nieuwe huis komt te staan. Een nieuw huis waar we al heel lang op wachten. Gelukkig kreeg ik regelmatig duidelijke tekenen dat er een beter plan voor me klaar stond. En dat was zo! Lees hier hoe dat in zijn werk ging.

 • Warm en koud ervaringen

Heb je wel eens kippenvel of een koude rilling over je rug terwijl je juist in een warme ruimte zit? Was je misschien net even aan het piekeren of zat je je zorgen te maken? De energie van engelen kan dit veroorzaken. Ook een warm gevoel op je benen of armen en een warm gevoel op je wang laat weten dat je niet alleen bent. Wees gerust, de engelen laten je weten dat ze bij je zijn en je ondersteunen. Laat je zorgen los en ontvang de liefdevolle energie van de engelen.

 

 • Dubbele cijfers

Ik hou van dubbele cijfers! Het is zo’n mooie manier van de engelen om je te laten weten dat ze er zijn en om je een mooie boodschap door te geven. De betekenissen van dubbele cijfers zijn overal op het internet te vinden of je schaft het boek aan van Doreen Virtue. Dit is één van de meest heldere en duidelijke tekenen die er zijn en die engelen je kunnen geven. Let maar eens op hoe vaak je dezelfde cijfers voorbij ziet komen en zoek dan eens op wat het wil zeggen. Laat de magie maar binnen stromen! 

 

 • Muziek en liedjes

Door een bepaald liedje in jouw bewustzijn te brengen geven de engelen je een boodschap. Ze laten weten dat ze er zijn en door middel van de teksten in het liedje geven ze jou de boodschap die je mag horen. Heb je dat wel eens, dat je ineens een herkenbare tekst hoort en dat er ineens een kwartje valt. Nou dat dus.

 

   

  • Synchroniciteit

  Dit is het toeval dat te toevallig is om toeval te laten zijn. De momenten wanneer je je achter je oren krabt en denkt “Shit, hoe kan dit nou, dat is toevallig”. Ja inderdaad, niet zo toevallig dus. Je engelen laten van zich horen.

   

  • Een gevoel

  En veelal is het een gevoel. Een gevoel dat je hebt waarbij je onmiddellijk als eerste gedachten je engelen in je hoofd en hart hebt. Dat moment net voordat je verstand en ego het overnemen. Dat moment waarop je in je binnenste voelt dat dit een teken is van je engelen. Een boodschap die alleen voor jou is en die jij mag zien.

  Vertrouw op dat gevoel, jouw gevoel is waar.

   

  tekenen van engelen

  Ieder teken heeft zijn eigen gevoel en emotie. Wanneer jij in je binnenste voelt dat dit een teken is dan is dit zo. Laat niemand je van de wijs brengen en vertrouw op je eigen gevoel. Twijfel je of je het tekenen goed gezien hebt, vraag dan gewoon aan je engelen om een tweede bevestiging. Ze brengen je deze met liefde.

  Ben jij benieuwd naar hoe jouw beschermengel er uit ziet hoe hij of zij heet? Vanaf nu is het mogelijk om je eigen beschermengel te laten schilderen. KLIK HIER voor de mogelijkheden.


  «   »