Retro prints voor mooie herinneringen | review

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 12:08

Op mijn zolder staan dozen vol met foto- en plakboeken. Jaren lang heeft mijn moeder alles netjes bijgehouden en alle herinneringen in foto albums verzameld. Hartstikke leuk om die boeken te bekijken, al doe ik dat eerlijk gezegd bijna niet. Ze staan nu vooral op zolder weg te stoffen. 

Toch had ik me voorgenomen om dit voor mijn zoon ook te gaan doen. Al die mooie, gekke en leuke herinneringen bewaren in een mooi foto album voor later. De realiteit is dat ik van zijn eerste jaar een mooie foto album heb en daarna is alles digitaal op een gebrande cd verdwenen. Met uitzondering van een aantal vakanties, daar heb ik wel een paar fotoboeken van gemaakt.

Gebrek aan tijd om alles af te laten drukken en in te plakken. Gelukkig heb ik wel nog alle foto's, alleen staan ze nu bewaard op een stapel cd's in een ladekast op de hobbykamer. 

 

Toch blijf ik op zoek naar een leuke manier om wat foto's te bewaren en ze even door te kunnen kijken. En zo ontdekte ik de retroprints van de Fotofabriek.

retro prints herinneringen bewaren
herinneringen op polaroid fotofabriek

De oplossing van nu

Met deze retroprints heb ik een paar mooie herinneringen af laten drukken, zodat ik die in mijn memory journal kan plakken. Een paar leuke voor op de koelkast en in de bewaarbox die vol zit met tekeningen, kunstwerkjes en andere losse foto's. Gewoon mooie herinneringen die ik graag in mijn buurt heb en niet eerst voor door een stapel cd's hoef te worstelen. 

Dit zijn mooie formaatjes en lijken wel polaroid foto's.  

Het formaat dat ik heb is 10,2 x 12,7 cm met een mooie ruimte onder de foto waar ik nog iets leuks op kon schrijven. In de loop van de tijd kan je nog wel eens vergeten wanneer iets ook al weer was. Dus schreef ik op wanneer het was en of het speciale dag was zoals Moederdag. Ze zijn per set van acht verkrijgbaar voor het bedrag van € 4,99 per set.

Retro prints in je brievenbus

Nu ben ik best handig met een computer, maar niet alle foto programma's zijn makkelijk te gebruiken. Het programma van de Fotofabriek was verrassend makkelijk en duidelijk. Het spreekt eigenlijk voor zich wat je moet doen en de knoppen zijn simpel en doen wat ze moeten doen. 

En kom je er niet uit dan is een chat functie waar je om hulp kunt vragen.

Het hele creëer- en bestelproces maakt het leuk om deze setjes te maken en ik had er helemaal los kunnen gaan. Ik heb me ingehouden en twee setjes gemaakt. 

Binnen één week had ik de envelop met de retroprints op mijn deurmat liggen. Wat super leuk om deze post te krijgen en ook al weet je wat er in zit het blijft een cadeautje! 

Zoveel mogelijkheden en zoveel herinneringen

Misschien moet ik er toch maar eens voor gaan zitten om mooie foto albums te maken. Ik zag namelijk op de website dat je ook hardcover fotoboeken kunt maken. Daar heb ik ook vakantie albums van en die zijn erg mooi geworden. En als het net zo eenvoudig is als deze prints dan lijkt mij dat wel wat

Naast foto albums hebben ze ook agenda's, wanddecoratie en kalenders. Zeker de moeite om er een kijkje te nemen. Ik ga deze zeker onthouden!

 

- liefs Karin

herinneringen bewaard blijven

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van een samenwerking met Fotofabriek. Nu neem ik echt niet elk aanbod zomaar aan moet je weten. Ik kijk altijd of het artikel/product bij mij en mijn bedrijf past, daarna of het van waarde is voor mijn lezers en of het betreffende bedrijf mij aanspreekt. Zou ik er zelf niets kopen, dan zal ik geen samenwerking aan gaan. Ik krijg overigens niet betaald voor dit artikel, en geef je zoals altijd mijn eerlijke mening.  


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.