Maankalender 2020 | review

Gepubliceerd op 24 mei 2020 om 10:55

Nu ben ik me al een aantal jaar bewust van de volle maan en de andere maanstanden. Elke maand ben ik aan het googlen om de nieuwe maanstanden op te zoeken. Er hangt een maankalender op het toilet. Zo eentje waar je  elke dag een blaadje vanaf scheurt. Daar ben ik super blij mee, want zo ga ik nog meer mee in de maanstanden.

Toch bleef ik wel de maanstanden op zoeken online, omdat ik anders door die hele kalender moest bladeren. Lang verhaal kort, Dankzij Leida van Astrology Rocks hoe ik niet langer mijn tijd te verdoen met zoeken naar maanstanden!

maankalender 2020 astrology rocks

Deze poster is echt zo ontzettend mooi om te zien. Op de maankalender staan alle maanstanden van het hele jaar vermeld. De nieuwe maan en de volle maan, maar ook het eerste kwartier en laatste kwartier. Daarbij vind je alle sterrenbeeld symbolen en de maanstand symbolen op de poster. De achtergrond is donkerblauw met daarop echt een prachtige goudlaag waarmee de maanstanden worden weer gegeven.. 

Hier is echt op details gelet! Ik ben echt zwaar onder de indruk van deze poster en ben zo blij dat ik deze nu kan ophangen.

Het is nog even zoeken naar een mooi plekje, want dat verdient deze poster absoluut. De poster is 29,7 cm x 42 cm groot. Dit is een A3 formaat en past dus prima in een foto lijst van 30 x 40. Je knipt aan de boven- en onderkant een klein randje af en ze past perfect. 

maan kalender 2020

De persoon achter Astrology Rocks

Wie bedenkt deze prachtige creaties nu eigenlijk. Ik heb even voor je gekeken op de website en ben Leida gaan volgen online. Wat me meteen opviel is dat ze mega laagdrempelig is. In haar stories op Instagram legt ze bijvoorbeeld  uit hoe de maan nu staat en wat dit dan praktisch gezien betekent. Niks zweverigs, gewoon lekker aards en nuchter.

Op haar 29ste kwam Leida in aanraking met astrology en raakte het haar wat een astrologe allemaal wist te vertellen over haar leven en persoonlijkheid. En al snel fascineerde haar dit enorm en dook ze verder in de astrologie. Met als resultaat een prachtige website en -shop waarin ze op een moderne manier met anderen deelt wat astrology voor je kan doen door middel van onder andere deze mooie poster en online cursussen. .

De poster is nu nog te koop op de website van Astroloy Rocks. Maar wees er snel bij, want op = op. Leida heeft er namelijk 100 laten drukken dus er is een beperkte oplage beschikbaar. Neem zeker ook een kijkje op haar website, want er staan nog veel meer over de maan! Mocht je dat interessant vinden, dan is dit zeker een aanrader.

- liefs Karin

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van een samenwerking met Astrology Rocks. Nu neem ik echt niet elk aanbod zomaar aan moet je weten. Ik kijk altijd of het artikel/product bij mij en mijn bedrijf past, daarna of het van waarde is voor mijn lezers en of het betreffende bedrijf mij aanspreekt. Zou ik er zelf niets kopen, dan zal ik geen samenwerking aan gaan. Ik krijg overigens niet betaald voor dit artikel, en geef je zoals altijd mijn eerlijke mening.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.