Helende lichtkleurtjes | kaartendeck review

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 om 10:55

Wanneer je in aanraking bent gekomen met kaarten dan mag deze set niet ontbreken in je verzameling. Dat is namelijk wat er vaak gebeurt. Als je eenmaal één kaartendeck hebt gekocht en gebruikt, dan wil je meer. Gelukkig is er heel veel keuze en voor ieder wat wils.

Zo heb ik verschillende engelen kaartendecks, wijsheidskaarten, geldkaarten en chakra kaarten. Allemaal prachtig en allemaal worden ze gebruikt. Deze set heeft wel een speciaal plekje en daarom hoog tijd hier meer aandacht aan te geven. Zodat jij kunt kennis maken met deze krachtige kaartendeck.

helende lichtkleurtjes sabine van dijk

Sabine van Dijk

Deze set is gemaakt door Sabine van Dijk. Zij is sjamaan, chakra business coach en heeft deze prachtige set kaarten uitgebracht in juni 2016. Ik heb bij Sabine meerdere workshops gevolgd en stuk voor stuk waren ze prachtig. Ik volgende onder andere de zeven Munay Ki inwijdingen met een kleine groep gelijkgestemde dames en dat was werkelijk magie. Ik kon ook niet wachten om deze kaarten te gaan gebruiken. Toch duurde het even voordat ik besloot ze te kopen. 

Achteraf begrijp ik dat wel, omdat de kaarten een bepaalde energie hebben die je moet voelen. Ze gaan voorbij denken en de 3d dimensie. Net zoals Sabine zelf, hebben ze de energie van een 5d dimensie. Eentje vanuit flow, vertrouwen en de puurste vorm van liefde. Zonder oordeel en zonder overtuigingen. 

De helende lichtkleurtjes

De set bestaat uit 44 helende kaarten met teksten. Daarbij vind je vier kaarten met een beschrijving hoe je ze kunt gebruiken. 

De teksten zijn stuk voor stuk passend en raak. In het begin kan het nog wat moeizaam voelen, omdat deze kaarten een diepere laag aanraken waar je even aan moet wennen.

Begrijp je de kaarten eenmaal dan is het een plezier om mee te spelen en te leggen. De kaarten voelen licht en warm net zoals Sabine zelf ook is. 

De terugkerende afbeelding op de kaarten is van een schilderij dat Sabine in trance schilderde terwijl haar moeder naar de intensive care gebracht werd. Later bleek dat zij de toekomst had geschilderd en vormde ze hiermee de basis van deze kaartendeck.

Sabine van Dijk

De kaarten zijn in een handzaam vierkant formaat en voelen stevig aan. Ze zitten verpakt in een stevig doosje waarin je de kaarten kunt bewaren. Wil je meer weten over deze kaartendeck of over Sabine, bekijk dan haar website en neus lekker rond. Voel jij je aangetrokken tot deze kaarten dan is het jouw moment om ze aan te schaffen.

 

- liefs Karin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.