Inspiratie voor jou!

Leuke boeken, interessante boeken, boeken waarvan ik denk deze zijn de moeite waard om over te vertellen. Over die boeken schrijf ik een review, omdat ik denk dat het jou ook zal inspireren. Inspiratie voor jou!

Stop! Geen excuses meer | boek review

Het doorbreken van oude gewoontes, gedachten en andere belemmerende denkpatronen is een weg vol drempels en obstakels. Het word vaak als lastig ervaren en te moeilijk om het te veranderen. Denk aan gezonder eten, afvallen en stoppen met roken. Maar ook het denken dat je niet goed genoeg bent, dat iets te moeilijk is voor jou of dat jij altijd alles alleen moet doen vallen hier onder. Je zou er een boek over kunnen schrijven van de dingen die jou tegen houden om dat ene maar niet te hoeven doen. 

Lees meer »

Helende lichtkleurtjes | kaartendeck review

Wanneer je in aanraking bent gekomen met kaarten dan mag deze set niet ontbreken in je verzameling. Dat is namelijk wat er vaak gebeurt. Als je eenmaal één kaartendeck hebt gekocht en gebruikt, dan wil je meer. Gelukkig is er heel veel keuze en voor ieder wat wils.

Lees meer »

Maankalender 2020 | review

Nu ben ik me al een aantal jaar bewust van de volle maan en de andere maanstanden. Elke maand ben ik aan het googlen om de nieuwe maanstanden op te zoeken. Er hangt een maankalender op het toilet. Zo eentje waar je  elke dag een blaadje vanaf scheurt. Daar ben ik super blij mee, want zo ga ik nog meer mee in de maanstanden.

Lees meer »

Retro prints voor mooie herinneringen | review

Op mijn zolder staan dozen vol met foto- en plakboeken. Jaren lang heeft mijn moeder alles netjes bijgehouden en alle herinneringen in foto albums verzameld. Hartstikke leuk om die boeken te bekijken, al doe ik dat eerlijk gezegd bijna niet. Ze staan nu vooral op zolder weg te stoffen. 

Lees meer »