10 affirmaties voor meer overvloed

Gepubliceerd op 26 juli 2020 om 06:00

Geld. Geld tekort, geld te weinig en geld is er niet genoeg. De een worstelt er mee en de ander heeft het in overvloed. Hoe kan dat toch en waar zit het verschil.

Er zijn zoveel dingen die invloed kunnen hebben over hoe jij tegen geld aan kijkt of je over geld voelt. En hoe lekker zou het zijn als er gewoon altijd geld genoeg is!

Geld was bij mij altijd een issue en ik heb dit van huis uit al mee gekregen. Geld was altijd een probleem en bracht problemen. Dat werd dus ook mijn geld mindset. Zoals je begrijpt hier trek je geen geld mee aan op een goede manier.

Een van de dingen die mij hielpen met het veranderen van mijn geld gedachten zijn affirmaties. Ik geef je tien affirmaties die jou helpen met het aantrekken van geld, het leven in overvloed en het veranderen van je money mindset.

Begin vandaag nog!

overvloed

10 affirmaties waarmee je meer overvloed gaat aantrekken

  1. Ik ben het waard om geld te ontvangen en uit te geven
  2. Ik ben veilig om veel geld te hebben
  3. Geld is energie en energie is geld
  4. Ik hou van geld en geld houdt van mij
  5. Mijn bankrekening is altijd goed gevuld
  6. Geld stroomt makkelijk mijn leven binnen
  7. Geld komt op allerlei manieren naar mij toe
  8. Elke dag voel ik me rijker worden
  9. Ik voel me dankbaar voor al het geld dat in mijn leven is en nog zal komen
  10. Geld helpt mij om te kunnen doen wat ik wil

 

Zeg deze affirmaties meerdere keren per dag tegen jezelf. Herhaal ze tot je ze uit je hoofd kent en ze als vanzelf ineens in je gedachten op komen. Schrijf ze op een sticky note en plak ze door je hele huis heen. Zeg ze tegen jezelf terwijl je in de spiegel kijkt.

Je mag het gaan voelen. Zodat je het gaat geloven. Dit is echt een kwestie van je gedachten herprogrammeren. Iets afleren is net zo lastig of net zo makkelijk als iets aanleren, het is maar net hoe je het wil zien. Met affirmaties kun je je mindset veranderen. Zelfs al voel je het in begin nog niet, gun jezelf tijd om dit te beoefenen. 

Pas de affirmaties aan zoals ze voor jou fijn voelen en makkelijk uit je mond komen als je dat wilt. 

 

Veel affirmeer plezier!

-liefs Karin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.