Inspirerende docu's die je moet zien

Gepubliceerd op 4 augustus 2020 om 06:00

Het barst van de inspirerende content online. Maar wat moet je nou echt zien en wil je niet missen? Dat ga ik je in dit artikel vertellen, zodat je geen enkele inspiratie mist.

 

Docu's en films die je gezien moet hebben. Nou ja, moet. Jawel het is echt de moeite waard om deze te gaan bekijken op een regenachtige zondag of op je chill avond. Laat je inspireren door mensen die een interessante weg bewandeld hebben en deze delen. 

 

Variërend van meer spirituele docu's tot aan docu's die aan zetten tot nadenken over een bewuster leven leven. laat je inspireren en pik er uit waar jij nu behoefte aan hebt. Enjoy!

netflix docu

MIND DOCU'S

De docu van Brené Brown is absoluut een aanrader wanneer je een peptalk nodig hebt. The call of courage of de kracht van kwetsbaarheid. In deze docu verteld Brené over hoe kwetsbaarheid juist een kracht is en niet iets is om je voor te schamen. 

 

The secret! Nog zo'n inspirerende docu die je gezien moet hebben. Hierin vertellen onder andere Bob Proctor, Joe Vitale (van wie ik de Ho'oponopono methode leerde), Mike Dooley en Lisa Nichols hoe de wet van aantrekkingskracht het geheim is van overvloed, geluk en liefde.

 

Heal is een interessante docu wanneer je meer wilt weten over de verbinding tussen lichaam en geest. Waar is onze geest allemaal toe in staat en gebruiken we deze al in ons optimale voordeel. De moeite waard om te kijken!

FOOD DOCU'S

Een aantal interessante documentaires over voeding. Als eerste The Game changers, hierin wordt verteld wat de verandering van voedsel voor je lichaam kan doen. Mythes dat vegans (geen vlees, vis en dierlijke producten) geen topsporters kunnen zijn wordt in deze docu compleet weer legt. 

 

Cowspiracy en What the health zijn aanraders wanneer je overweegt om geen dierlijke producten meer te willen eten. Confronterend en niet geschikt voor zwakke magen.

 

In Forks over Knives wordt uitgelegd weke invloed voeding heeft op ons lichaam. Interessant om eens te bekijken en daar je eigen tips en tops uit te halen. 

netflix docu mind

De bovengenoemde documentaires heb ik zelf gekeken en hebben stuk voor stuk inspiratie gegeven om bewuster te gaan leven. Ze zijn allemaal te vinden op Netflix. Ik zal er vast nog een paar vergeten zijn, maar dat is dan voor een volgende keer. Heb jij een goede en inspirerende documentaire die ik echt zou moeten zien? Laat hem hieronder achter.

- liefs Karin

Ps. als extraatje nog even deze celeb docu.

CELEB DOCU

The last dance met in de hoofdrol Michael Jordan is een aanrader wanneer je een kijkje wilt nemen achter de schermen van werelds grootste basketbal held. In deze tiendelige serie zie je een jonge, beginnende Michael Jordan en hoe hij volledige focus had op zijn doel. Groeiende naar een sterke en onverslaanbare speler op het basketbalveld en zijn persoonlijke ervaringen. Interessant als je de persoon achter de held wilt leren kennen en inspiratie zoekt om door te gaan wanneer je eigenlijk wilt opgeven.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.