Journallen

Journallen is dagboek schrijven waarbij je jezelf aandacht en tijd geeft om te verwerken. Journallen geeft mooie inzichten, helderheid en antwoorden.

Je eigen (junk) journal maken

Hoe leuk is het om je eigen journal te maken? Het is eenvoudiger dan je denkt en je hebt alles al in huis om een junk journal temaken. Bekijk de video en zie hoe jij dit ook kunt.

Lees meer »

Van schilderij naar journal

Vraag jij je weleens af hoe een journal zijn cover krijgt of denk jij dat het gewoon een standaard afbeelding is die ik van het internet download? Niks is minder waar, want de journalcovers in mijn shop zijn stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Ik laat je graag zien hoe dat proces gaat bij mij en hoe een journal uit eindelijk in mijn journal shop terecht komt.

Lees meer »

10 journal vragen voor meer zelfliefde

Jezelf lief hebben is meer dan alleen maar jezelf vertroetelen, in bad gaan en of een middagje op de bank Netflixen. natuurlijk helpt het en is het absoluut een onderdeel van zelf liefde. Maar het is het niet het enige dat je zal helpen op je weg naar jezelf lief gaan vinden. 

Lees meer »

Hoe werken journal prompts?

Wellicht heb je er al wel van gehoord, maar heb je nog geen idee wat het zijn. Journal prompts word regelmatig genoemd wanneer je het over journallen hebt. Maar wat zijn journal prompts en belangrijker nog hoe werken ze? In dit artikel vertel ik je graag hoe ik ze gebruik, zelf bedenk en er mijn journal mee vol schrijf, zodat ik meer inzichten krijg in hoe ik mijn leven gelukkig en liefdevol kan leven.

Lees meer »