Gelukkig Glutenvrij

Hier lees je blog artikelen over voeding, glutenvrij en lactose (melk) vrij eten, heerlijke recepten en over hoe je je lichaam gezond kunt houden.

Appelflappen glutenvrij

Heerlijke appelflappen voor op een feestje of als er visite komt, maar dan wel glutenvrij natuurlijk. Ook voor niet glutenvrije eters zijn ze heerlijk. In vriezen kan natuurlijk ook, zo heb je altijd iets lekkers paraat.

Lees meer »

Noedels met ei en groenten | Diner

Volkoren noedels2/3 eierenPaar plakjes hamWokgroentenZout en peperWok de groenten gaar en voeg dan de eieren en ham toe. Kook de noedels volgens de verpakking gaar en voeg ze op het laatst toe zodat ze door het groenten-ei mengel mengen.Voeg peper en zout toe naar smaak.Smakelijk

Lees meer »

Appeltaart smoothie

Ingrediënten:175 ml amandelmelk1 zoete appel2 el glutenvrije havermout1 dadeleen flinke snuf kaneelpoedereen snufje vanillepoedereen snufje zoutBereiding:Verwijder de pit uit je dadel en week deze vervolgens 5 minuutjes in lauwwarm water.Schil en snijd ondertussen de appel in stukjes.Mix alle ingrediënten in je blender tot een gladde smoothie.Giet je appeltaart smoothie over in een steelpannetje en verwarm nog even een paar minuutjes op laag vuur. In magnetron verwarmen kan natuurlijk ook enjoy!Giet de warme smoothie over in een beker en strooi er nog wat kaneelpoeder overheen.

Lees meer »