Appelflappen glutenvrij
Heerlijke appelflappen voor op een feestje of als er visite komt, maar dan wel glutenvrij natuurlijk. Ook voor niet glutenvrije eters zijn ze heerlijk. In vriezen kan natuurlijk ook, zo heb je altijd iets lekkers paraat.
Hier lees je blog artikelen over voeding, glutenvrij en lactose (melk) vrij eten, heerlijke recepten en over hoe je je lichaam gezond kunt houden.
2 jan 2019
Heerlijke appelflappen voor op een feestje of als er visite komt, maar dan wel glutenvrij natuurlijk. Ook voor niet glutenvrije eters zijn ze heerlijk. In vriezen kan natuurlijk ook, zo heb je altijd iets lekkers paraat.
7 sep 2018
Voor twee personen
4 aug 2018
Toen ik hoorde van deze pindakaas, moest ik hem gewoon proberen. Deze pindakaas is namelijk gemaakt zonder toevoegingen of kunstmatige producten, en daar hou ik van!
24 jul 2018
Ingrediënten:
23 jul 2018
Ingrediënten:
21 jul 2018
Ingrediënten
15 jul 2018
Ingrediënten:125 gram blokjes mango, paar aardbeien en blokje diepvries spinazie250 ml amandelmelk
12 jul 2018
Ingrediënten:
12 jul 2018
Volkoren noedels2/3 eierenPaar plakjes hamWokgroentenZout en peperWok de groenten gaar en voeg dan de eieren en ham toe. Kook de noedels volgens de verpakking gaar en voeg ze op het laatst toe zodat ze door het groenten-ei mengel mengen.Voeg peper en zout toe naar smaak.Smakelijk
12 jul 2018
Ingrediënten:175 ml amandelmelk1 zoete appel2 el glutenvrije havermout1 dadeleen flinke snuf kaneelpoedereen snufje vanillepoedereen snufje zoutBereiding:Verwijder de pit uit je dadel en week deze vervolgens 5 minuutjes in lauwwarm water.Schil en snijd ondertussen de appel in stukjes.Mix alle ingrediënten in je blender tot een gladde smoothie.Giet je appeltaart smoothie over in een steelpannetje en verwarm nog even een paar minuutjes op laag vuur. In magnetron verwarmen kan natuurlijk ook enjoy!Giet de warme smoothie over in een beker en strooi er nog wat kaneelpoeder overheen.
12 jul 2018
Ingrediënten:
12 jul 2018
Ingrediënten: