Jouw gedachten houden je tegen

Gepubliceerd op 22 augustus 2022 om 10:00

Jouw gedachten houden je tegen en zorgen ervoor dat je schuldig, verdrietig en moe voelt. Als je maar lang genoeg hoort dat je niet goed genoeg bent, niks kunt en niks waard bent dan ga je het vanzelf geloven. Het wordt jouw waarheid en je leven gaat niet zoals jij graag zou willen.

 

Door steeds voor anderen te zorgen, loop je zelf helemaal leeg. Je hebt weinig energie om iets voor jezelf te doen, je voelt je moe en emotioneel. Je tolereert hoe anderen met je omgaan, ook al wordt je er zelf verdrietig van. Toch blijf je anderen op nummer 1 zetten en ben je ontzettend trouw en loyaal.

Er lijken maar weinig mensen begrip voor je te hebben. Familie en vrienden gaan er al snel aan voorbij hoe jij je eigen voelt en jij blijft er mee rond lopen. Je voelt je onbegrepen, anders en teveel. Soms ben je letterlijk ziek van alle zorgen en stress die het je geeft.

 


Kennismaken met hoe journallen je kan helpen met het helen van je gedachten? De Mind & Journal training is ideaal om deze stap in te zetten.

In deze training ga je kennis maken met de combinatie van journallen en aan je mindset werken. Je legt een nieuwe basis voor jezelf neer, waarmee jij echt uit die vicieuze cirkel kan stappen.

Tijdens deze drie daagse training neem ik je mee in de wereld van jouw gedachten en help ik jou om je gedachten te transformeren van chaos naar geluk, van overleven naar LEVEN met behulp van journallen.

Voor meer informatie over de Mind & Jounal training, KLIK HIER


Hoe graag je het ook wil en hoe hard je ook je best doet, het lukt maar niet om deze patronen te doorbreken. Je valt steeds weer terug, waardoor je nog strenger voor jezelf gaat zijn. Je staat op het punt om op te geven, je bent er klaar mee, want hoe kom je hier nog uit? Het is een eindeloze spiraal waarin je terecht bent gekomen.

Je gedachten gaan regelmatig met je aan de haal. Voordat je het weet ben je jezelf weer zoveel negatieve dingen aan het vertellen dat je jezelf helemaal naar beneden haalt. Zo vaak zijn jou onaardige, vernederende en oneerlijke dingen gezegd dat je ze bent gaan geloven. "Het zal dan wel zo zijn, ze zullen wel gelijk hebben en ik kan inderdaad niks", zijn bijna dagelijkse gedachten geworden die door je hoofd gaan.

 

Wil jij dat het anders is? Wil jij anders gaan denken over jezelf? Wil jij weer lief zijn voor jezelf?

Change your mind & heel je hart.  Kijk bij de online trainingen wat jij zelf vandaag nog kunt doen. Begin bijvoorbeeld met het gratis e book Vijf manieren om je gedachten tot rust te brengen mbv journallen. te downloaden.

 

Wat er ook gaande is in jouw leven of hoe mensen om je heen ook doen. Het is aan jou om hier een weg in te vinden. Jouw leven is namelijk jouw verantwoordelijkheid en die van niemand anders. Je bent één beslissing verwijderd van verandering. 

 

Het is inderdaad jouw keuze om hierin te blijven hangen of om er iets aan te gaan doen. Ik zal de eerste zijn die toegeeft dat verandering eng is, heel eng. Maar je blijven voelen zoals je je nu voelt voor de rest van je leven is nog veel enger.

 

Kies. En kies voor jezelf en je eigen geluk.

 

Liefs Karin

 

Ps. Wil jij meer fantastischheid in je leven en stappen zetten naar een beter leven voor jezelf? Dan kun je gebruik maken van persoonlijke coaching. Een losses sessie of liever voor een langere periode mij als jouw coach, het kan allemaal. We gaan samen kijken naar jouw situatie en waar je tegen aan loopt in je dagelijkse leven. We gaan samen jouw belemmerende overtuigingen uitpluizen en hoe jij in actie kunt komen naar meer rust, ontspanning en vertrouwen in jezelf. Heb jij daar interesse in, kijk dan bij 1:1 coaching of stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com!


«   »