Best bekeken en gelezen artikelen van 2019

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 06:00

Ik vind het nog net kunnen, om vandaag dit artikel online te zetten. Het is al bijna februari en alle samenvattingen en terugblikken over het vorige jaar hebben we wel gehad. Toch wil ik met alle liefde deze artikelen met je delen. Omdat dit het eerste jaar was dat ik serieus aan het bloggen ging en online mezelf ben gaan laten zien. 

In dit artikel vat ik voor je samen welke artikelen er in 2019 het meest en best gelezen zijn. Interessant voor mij om naar te kijken, want het laat wel zien waar de lezers van mijn blog het meest in geïnteresseerd zijn. Maar ook is het leuk om de artikelen nog eens terug te lezen en met jou te delen, zodat jij ze nu ook nog kunt lezen. 

Dus hierbij de top 5 van meest gelezen en

bekeken artikelen van 2019! 

Blog top vijf bloartikelen intuitie en spiritualiteit

Nummer 1

De absolute nummer 1 is het artikel dat ik deelde over de spirituele betekenis van veren en vogels. Een eenvoudig artikel met duidelijke informatie. Dit artikel werd ook een aantal keer gedeeld online en zo kwam het onder de aandacht van velen. Wat super leuk is om te zien als je artikelen schrijft. Je hoopt altijd dat je een stukje kunt bijdragen aan het leven van anderen.  Met dit artikel is dat zeker gelukt. 

Klik als jij het artikel nog niet hebt gelezen of het nog een keer wilt lezen >>> Spirituele betekenis van veren en vogels 

 

Nummer 2

Op nummer 2 staat het artikel over de edelstenen labradoriet en tijgeroog. Wil je hier wat meer over weten, hoe ze werken en wat ze voor je kunnen doen, dan lees je dit artikel nog even >>> labradoriet en tijgeroog

Edelstenen home tour

Nummer 3

Dit is één van mijn persoonlijke favorieten van het afgelopen jaar. Ik heb veel geëxperimenteerd met video's maken in 2019 en ik kwam er achter dat ik het erg leuk vind om te doen. Zo maakte ik deze video en liet ik al mijn edelstenen zien die bij mij in huis staan. Leuk om te doen en leuk om te zien dat het zo goed bekeken werd.

Wil jij nog een kijkje nemen in hoe mijn edelstenen er bij lagen, klik dan hier >>> edelstenen home tour

Nummer 4

Dit artikel schreef ik volgens mij toen ik nog artikelen schreef voor nieuwetijdskind online magazine en heb ik opnieuw uitgebracht vorig jaar. Er zijn altijd veel vragen over welke tekenen je dan ziet of kunt gaan zien wanneer je je hier voor open gaat stellen. In dit artikel beschrijf ik welke tekenen de engelen/energie/universum aan je kunnen laten zien.

Nieuwsgierig, klik dan hier >>> engelen tekenen

 

Nummer 5

2019 was voor mij ook een jaar waarin ik op zoek ging naar meer bewuster leven en hoe ik dat voor mezelf wilde gaan doen. Zo kwam ik deze deodorant tegen zonder allerlei toevoegingen die je niet eens kunt uitspreken, maar zelfs met ingrediënten die je op zou kunnen eten! Interessant is het zeker geweest om hier een kijkje in te nemen. Deze deo was één van de eerste bewustere stappen die ik nam vorig jaar. Ik was en ben er zo enthousiast over dat ik er een review over schreef. Leuk om te zien dat het in de top 5 staat van best bekeken en gelezen artikelen van vorig jaar taat!

Wil jij het artikel lezen, klik dan hier >>> deo zonder meuk

Natuurlijk ben ik super benieuwd hoe het dit jaar zal gaan en welke artikelen jullie het aller liefste lezen en waar jij het meest blij van wordt. Laat hieronder achter welke artikelen jij hoopt te lezen in dit jaar, in 2020!

♥ 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.