Een prachtige herinnering op hout en een nieuw begin

Gepubliceerd op 11 december 2019 om 11:07

Wanneer je mij al een tijdje volgt weet je dat ik al lange tijd bezig ben met ondernemen. Ik heb verschillende bedrijven gehad en verschillende dingen daarin gedaan. Ik vond (en vind) het heerlijk om mijn eigen ideeën tot werkelijkheid te laten komen en daarbij anderen te kunnen inspireren en aan te zetten tot actie. Helaas nam ik zelf niet altijd de juiste acties om van mijn bedrijven een groots succes te maken. Ondernemen is niet iets wat ik van kleins af aan heb mee gekregen en ik moest daarin veel leren. Gelukkig is daar tijd en in die tijd heb ik veel kennis gekregen en veel geleerd over het ondernemen en wat het inhoud. Ik had namelijk voor mezelf een rooskleurig beeld geschetst van wat ik bij andere ondernemers voorbij zag komen. Niet erg realistisch en wat naïef misschien, maar al doende leert men. 

Het afgelopen jaar ben ik wel blijven bloggen en heb ik vele video's gemaakt. Vooral om te oefenen, te leren en uit te proberen. Ik heb geen inschrijving bij de KvK meer, dus dat haalde de druk er wat vanaf. En het scheelt dat mijn werk bij mijn parttime baan de rekeningen betaald.

Het blijft kriebelen

En dit heb ik al vaker gezegd, maar het is echt zo. Als je eenmaal geproefd hebt van het ondernemerschap en het voelt zo lekker en vrij, dan wil je meer. 

Begin november won ik een prachtige prijs, namelijk een momboss academy lidmaatschap van een jaar. Het hele jaar 2020 mag ik kennis, advies en coaching ontvangen om mijn bedrijf op te zetten zoals ik dat wil. De tijd is geweest dat ik me laat leiden door andere, succesvolle businesscoaches die vertellen dat je iets niet goed doet als je geen geld verdiend. Nu is geld verdienen belangrijk uiteraard, maar dat is niet mijn eerste insteek. Ik wil namelijk helpen en inspireren en daarmee geld verdienen is heel fijn, want dan kan ik er nog meer uren aan besteden dan ik al doe.

Maar dat wilde ik niet vertellen, ik dwaal af. Wat ik wil zeggen is dat op dat moment het vuurtje weer ging branden en dat er ineens een mogelijkheid kwam om ook echt weer een bedrijf te starten.

Dankzij mijn nieuwe coach heb ik nu duidelijk voor ogen wat ik wil doen in mijn bedrijf en wie ik wil helpen hiermee. Meteen kwam ook het aanbod van een samenwerking van foto afdrukken op hout van FotoOpHout. Hoezo toeval bestaat niet. Ik heb namelijk besloten om mezelf nu eens serieus te gaan nemen in mijn ondernemers verlangen en had al wat aanpassingen gedaan in huis zodat ik mijn eigen ruimte  hiervoor had. Om lekker te kunnen werken, video's op te kunnen nemen en coach calls te gaan doen op een rustige plek in huis. 

 

Mijn nieuwe werkkamer view

Je snapt dat ik deze samenwerking niet kon laten liggen, want ik was namelijk al eens eerder blij verrast door dit bedrijf! (lees hier voor het artikel van januari 2019).

Ik liet nu mijn favoriete foto op hout afdrukken van het bos waarin ik als klein kind al vaak wandelde met mijn ouders en broertje. Het bos waarin ik nu wandel als ik even op adem moet komen of gewoon even tijd wil nemen voor mezelf. De foto zag er op mijn laptop al prachtig uit, maar op het hout is hij werkelijk prachtig geworden. 

Ik bestelde op dinsdagochtend en al op vrijdag stond de foto op hout al voor de deur. Keurig verpakt en met een handig ophangsysteem. Ik heb gekozen voor een lichte white wash over de foto heen, zodat het groen van de bomen en het zonlicht nog meer tot zijn recht kwamen. 

Nu hangt deze prachtige foto op hout op mijn werkkamer en ik ben er echt zo blij mee. Het hout is van goede kwaliteit, het ophangsysteem is makkelijk en handig en de foto is heel mooi afgedrukt. Daarbij een snelle levering en ik ben een blij mens. 

Je zult deze foto nog regelmatig gaan zien als achtergrond in mijn video's, foto's en live uitzendingen. Ik voel me meer dan ooit gedreven om van mijn bedrijf een succes te maken. Met succes bedoel ik dat ik graag zoveel mogelijk alleenstaande mama's wil helpen om weer met zelfvertrouwen op te voeden, te genieten en te leven. 

Aan de werkkamer gaat het in ieder geval niet liggen. Nu deze foto op hout hangt is mijn werkkamer af en zit ik hier nu mijn eerste artikel te typen sinds lange tijd. Op nog veel productieve uurtjes en mooie inspiratie. 

 

Wil jij ook een foto afdrukken op hout van FotoOpHout of misschien wel een mooie 'canvas foto van Canvascompany bestellen voor jouw favoriete plek in huis. Kijk dan zeker even op de website en geniet van het prachtige werk wat binnenkort aan jouw muur hangt. Zo voor de feestdagen staan er ook leuke kortingen op de website voor je klaar. 

Disclaimer: Ik heb deze foto op hout gekregen om er een review over te schrijven. Dat ik deze foto gekregen heb heeft op geen enkele wijze mijn mening doen beïnvloeden. Ik deel altijd eerlijk mijn mening en doe dat ook als ik iets opgestuurd krijg. Daarbij ga ik alleen akkoord met een samenwerking als ik achter het product sta en/of denk dat het een toegevoegde waarde heeft voor jou als lezer..


«   »