► In mijn eigen bubbel & een transformatie proces van 8 jaar!

Gepubliceerd op 7 augustus 2019 om 09:00

Vandaag was een dag waarin ik me totaal toe heb gegeven aan mijn gevoel van verdriet, onmacht en onzekerheid. Het mag er zijn. Na het overleden van mijn moeder ben ik in het grootste transformatie proces van mijn leven gestapt en nog steeds zijn er dagen waarop dit tevoorschijn komt. Door te leren het te accepteren en te respecteren ga ik hier nu makkelijker en soepeler doorheen. Dit is iets dat ik jou ook gun. Dat jezelf de tijd geeft om te ervaren, te groeien en te leren. Zodat je meer geloof in jezelf krijgt en vertrouwen dat jij er mag zijn zoals je bent. Zodat jij makkelijker je oude patronen kunt doorbreken die je niet meer passen.

Klik HIER of op onderstaande video ♥

Wil jij de inspiratie mail ontvangen, meld je dan aan en ontvang regelmatig praktische tips, persoonlijke verhalen en meer!

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.