Liefde is niet iets dat je van anderen kunt krijgen. | Mind

Gepubliceerd op 31 januari 2019 om 14:09

Je kunt nog zoveel liefde krijgen van anderen, maar als jij niet van jezelf houdt zal het nooit genoeg zijn. Je zal blijven zoeken, blijven vragen en blijven krijgen. Je zal jezelf willen blijven bewijzen en ten koste van jezelf alles voor een ander doen, zodat jij 'liefde' terug krijgt.
 
Maar is dat genoeg. Is dat wat jij nodig hebt. Is dit het.
 
Er is maar één iemand die jou alle liefde kan geven die jij nodig hebt, die jij verdient en de liefde die jij waard bent.
Die ga je niet bij iemand anders vinden. Je kunt nog zo vaak ja zeggen, terwijl je eigenlijk nee wilde zeggen. Je kunt je nog zo aanpassen, zodat jij er bij lijkt te horen. Je kunt nog zo vaak je woorden inslikken, omdat jouw mening er niet toe lijkt te doen.
 
Jarenlang paste ik me aan, zoals zo vele anderen dat ook deden en doen. Ik verloor mijn stem, ik verloor mijn mening, ik verloor mijn gedachten. Ik raakte verdwaald in een web dat ik zelf gesponnen had. Mijn lichaam vulde zich met spanning en stress. Mijn hoofd vulde zich met onwaarheden over mezelf. Mijn ziel verstopt achter een illusie die ik zelf creëerde.
 
Jezelf lief hebben is niet iets dat je van anderen kunt krijgen. It's in you.
 
Wanneer jij jezelf volledig accepteert en lief hebt.
Wanneer jij je lichaam respecteert.
Wanneer jij je geest verlichting geeft.
Wanneer jij je ziel weer laat ademhalen.
Wanneer jij je stem eert.
Wanneer jij je hart weer voelt kloppen en je intuïtie volgt.
Wanneer jij weer leeft in vertrouwen.
 
Dan komt alle liefde vanuit jouw binnenste en heb jij niemand anders nodig die jou lief hebt. Jij bent dan zelfs nog beter en sterker in staat een ander lief te hebben en anderen de ruimte te geven jouw echte jij lief te hebben.
 
Liefde vanuit vertrouwen in wie jij bent. Elk deeltje van jezelf lief vinden, elke vezel, elke bloedcel, elk haartje, elke kilo, elke teleurstelling, elke traan en elk litteken. Alles lief hebben dat jij bent.
Liefde vanuit vertrouwen in wie jij werkelijk bent. Elke glimlach, elk moment, elk teken, elk woord, elke ademteug, elk hap die je eet, elke pijn en elke zonnestraal op je perfecte zijn.
 
Liefde voor jezelf is in jou ♥
 
Liefs 🐞
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.