Hoe gebruik je de Levensdoel engelen kaarten | Spirit

Gepubliceerd op 26 maart 2019 om 11:21

Wil jij weten wat jouw levensdoel is of wil je hier graag meer duidelijkheid over? Dan zijn de levensdoel orakelkaarten zeker een aanrader. Ik heb de kaarten gebruikt en vertel je graag mijn ervaring. 

 

Al een aantal jaren leg ik graag engelen- en orakelkaarten voor mezelf en voor anderen. In 2015 had ik zelfs mijn eigen spirituele praktijk waarin ik ook workshops gaf, deelde ik kaarten op mijn Facebook pagina en gaf ik readings. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met kaarten was ik er een beetje huiverig voor. Ik had het stigma van de Tarot in mijn hoofd en vind het een beetje eng en ongrijpbaar. Het was pas toen ik de engelen kaarten zag en ervaarde wat ze deden, dat ik me meer ging openstellen. 

 

Nu kan ik de kaarten niet meer uit mijn leven voorstellen. Het is gewoon zoals een kop thee drinken gewoon is. Engelen- en orakelkaarten hebben mij veel steun gegeven. Iik wil graag dat het voor jou ook zo zal zijn en daarom leg ik je met alle liefde meer uit over deze kaarten.

De Levensdoel orakelkaarten is één van de eerste kaarten decks die ik voor mezelf kocht. Na jaren van zoeken wilde ik weleens weten wat ik hier op aarde aan het doen was en wat de bedoeling is van mijn zijn hier. Het grappige is dat ik toen nog niet wist hoe de kaarten precies werkten en er in het begin veel verwarring ontstond.

 

Oefening baart kunst

Kaarten voor jezelf leggen vergt oefening. Oefening in het leggen van de kaarten zelf, maar ook oefening in het vertrouwen op je eigen innerlijke stemmetje en intuïtie. De kaarten spreken voor zich, maar het is ook belangrijk dat je luistert naar de gedachten, woorden en geluiden die je hoort in jezelf en om je heen. 

 

Je kunt het zo moeilijk en makkelijk maken als je zelf wilt natuurlijk. Begin gewoon met de kaarten leggen en laat de rest gebeuren. 

De kaarten deck heeft 44 kaarten, het getal 44 heeft ook een betekenis. Namelijk dat engelen bij je zijn. Toepasselijk niet waar.

 

Bij de kaarten deck vind je ook een uitgebreid boekje. Dit is een soort van handleiding over hoe je de kaarten kunt reinigen voor je ze gaat gebruiken, hoe je kaarten kunt gebruiken en er staat een duidelijke uitleg per kaart in beschreven.

 

Deze uitleg is niet leidend voor iedereen, dat zou wel heel bijzonder zijn, maar zeker is dat je er altijd iets van herkenning is zal vinden. 

De uitleg per kaart geeft je een extra inzicht. Ik raad altijd om de uitleg pas te lezen nadat je zelf hebt gevoeld wat de kaart je wil zeggen. 

 

Ik kijk altijd welke woorden of zinnen er in de uitleg meteen mijn aandacht trekken. Deze passen dan voor mij het beste bij de kaart die ik heb getrokken. 

 

De kaarten zelf hebben prachtige afbeeldingen die passend zijn bij de teksten die erop gedrukt staan. Deze set heeft heldere teksten op de kaart staan die makkelijk te lezen zijn, maar wel met ruimte voor eigen intuïtie. 

 

De afbeeldingen op de kaart zijn zeker ook de moeite waard om naar te kijken. Vaak is er een bepaald stukje van de afbeelding die jou net iets meer zegt dan de rest. Kijk daar eens naar en laat je gedachten vrij stromen, zodat je kunt ontvangen wat het voor je wil zeggen.

 

Deze Levensdoel kaarten deck is een fijne kaartdeck om mee aan de slag te gaan. Zeker met de heldere afbeeldingen en teksten een prima kaarten deck om meer inzicht te krijgen in je levensdoel.

Engelen orakelkaarten lezen

Wil je meer leren over hoe je engelen kaarten kun leggen en lezen voor jezelf, kijk dan even of de online training iets voor jou is!

Moeiteloos engelen kaarten leggen en lezen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.