Engelen getallen | Spirit

Gepubliceerd op 4 december 2018 om 11:11

Overal om ons heen vinden we getallen. De meeste cijfers en getallen zien we enkel omdat ze functioneel zijn, getallen op de wekkerradio, je horloge of je bankafschrift. Maar getallen kunnen ook een betekenis hebben.

 

Cijfers zijn gewoon cijfers, of toch niet.

 

Engelen gebruiken cijfers en getallen om boodschappen door te geven. Om je even een steuntje in de rug te geven. Zo kunnen de cijfers op je wekkerradio ineens een andere functie krijgen. Wanneer je een aantal avonden achter elkaar dezelfde getallen ziet staan mag je je afvragen of er misschien een boodschap aan je gegeven wordt.

 

Als getallen en cijfers je op gaan vallen, is het tijd om het eens beter te gaan bekijken. Zie je bijvoorbeeld het getal 44 op één dag op verschillende plekken dan is de boodschap dat er veel engelen bij je zijn. De engelen willen je dan graag helpen en je kunt je vragen aan hen stellen. Je mag vragen wat je wilt om in een situatie rust te krijgen. Vertel niet hoe ze dit inhoudelijk moeten oplossen, vraag om verbetering dan komt de oplossing je tegemoet.

 

22:34 uur

 

Om je een voorbeeld van een ervaring te geven. Ik had vorige week een aantal dagen achter elkaar het getal 22:34 uur op mijn wekkerradio. Na twee avonden begon het me op te vallen. Uiteraard vond mijn ego dit een toevalligheid en dus ging ik bewust de volgende dag om 22:00 uur naar bed. Ik kon de slaap niet direct vatten en toen ik me met een zucht omdraaide zag ik opnieuw 22:34 op mijn wekkerradio staan. Met een glimlach besloot ik dat ik er toch niet onderuit kwam en daarna ben ik in slaap gevallen. Nu is het cijfer 2234 op zich geen bijzondere getallen combinatie, maar wat mij opviel is dat de cijfers 2,3 en 4 achter elkaar stonden.

Ik pakte mijn getallenboek erbij en las dat de 234 een getal is waarmee de engelen willen laten weten dat ik vertrouwen mag hebben in de liefde van de engelen en de verlichte meesters, en hun vermogen mij op wonderbaarlijke wijze bij te staan. Dat ik hen om hulp mag vragen zo vaak als ik wil en open mag staan voor hun leiding en helende energie.

 

Nu wil het zo dat ik me inderdaad zorgen maakte over een bepaalde zakelijke situatie en dus vroeg ik de engelen om hulp. Ik vroeg of ze mij richting wilde geven in deze situatie en dat ik daar heel dankbaar voor ben. Dankbaar ben ik nu nog meer aangezien ik in de week erna richting ontving. Weliswaar op een geheel andere manier dan ik zelf had kunnen bedenken, maar het is een mooie richting waar ik nu al veel plezier van beleef.

 

Dubbele getallen

 

Dubbele getallen vallen eerder op dan gewone getallen. Het heeft iets speciaals als je 444 ziet staan of 111. En ook deze getallen zie je overal, mits je het wilt zien. Zie je 77 op een nummerbord staan en wil dat getal niet uit je gedachten verdwijnen, dan zegt het iets. 77 wil zeggen dat je op de goede weg zit in mentaal en fysiek opzicht, de engelen steunen je en zijn bij je.

 

Ook in de maanden en dagen zitten dubbele getallen en ook die hebben een magische boodschap. De maand Februari heeft bijvoorbeeld 22-2, 22 februari. Dit is een dag waar je je geen zorgen hoeft te maken, alles zal goed komen. Een fijne dag waarop alles zich prachtig op zal lossen voor iedereen.

 

Zelfs de getallen op je bankafschrift of kassabon zijn een manier van de engelen om je een boodschap te geven. Nu moet je niet direct alle bonnen en rekening afspeuren, maar herken het als een bepaald cijfer of getal ineens opvalt. 666 betekent dat het tijd is om je leven in evenwicht te brengen en te helen. Vertel de engelen je angst met betrekking tot je financiën. En stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van zowel mensen als engelen. Zie je een cijfer of getal op geld papieren, zoals een kassabon of bankafschrift dan heeft de boodschap hoogstwaarschijnlijk betrekking op je financiën.

 

Dankbaar

 

Wees dankbaar dat de engelen je willen helpen en je bij staan. Open je ogen en misschien zijn er wel meer getallen die jou helpen en een boodschap geven.

Als jij een vraag stelt, om hulp vraag of advies wilt dan kan je eenvoudig de engelen vragen om je te helpen. Let op de tekens die ze geven, zoals met cijfers en getallen. Soms lijkt een teken zo eenvoudig dat je het voorbij loopt en niet direct herkend. Zodra je bewust wordt van alle tools die de engelen in handen hebben, ga je het zien en herkennen.

 

Geniet van de boodschappen de je krijgt.


«   »