Contact maken met engelen

Gepubliceerd op 13 november 2018 om 11:11

Waarom doen we toch zo raar als het over Engelen gaat? Er lijkt nog altijd een soort van taboe op te liggen, die naar mijn mening helemaal niet nodig is. Of je in engelen gelooft, in God of in iets anders, het zou niet uit moeten maken. In mijn vorige blog/vlog deelde ik hier al wat meer over. En in deze blog help ik je graag op weg om meer in contact te komen met je team van engelen.

 

Engelen zijn gewoon een energie die bij je is, die overal is. Overal zijn engelen, of je het nu gelooft of niet. Ieder persoon, ieder mens en jij dus ook kan steun vragen aan engelen. Het fijne van engelen is dat ze er altijd zijn. Het zijn geen menselijke wezens die slaap en rust nodig hebben. Het zijn energieën die er altijd zijn, vanuit pure liefde.

 

Kom in contact met je engelen, tips!

 

Voor een ieder die gelooft dat engelen rondom ons zijn, is het ultiem om ook daadwerkelijk in contact te komen met de engelen die bij ons zijn. Een groot misverstand is dat we ze moeten kunnen zien. Daadwerkelijk met onze ogen moeten zien als een fysiek lichaam. Er zijn mensen die deze ervaring hebben gehad, wat prachtig is en bijzonder. Maar veel vaker laten engelen zich op andere manieren zien.

 

Tekens dat er engelen bij je zijn.

 

Niet iedereen heeft het vermogen ontwikkeld om engelen te kunnen zien als een fysiek lichaam. En engelen verschijnen vaak ook niet als een volledig lichaam om gezien te worden. Engelen zijn meesters in subtiliteit. En engelen zijn volhardend, ze blijven je de tekens laten zien net zolang tot het je wel opvalt en het wel ziet. Engelen willen je graag laten weten dat ze er zijn, soms ook op grappige manieren. Zo kun je om de haverklap je sleutels kwijt zijn of dingen laten vallen. Vraag je zelf eens af wat het kan zijn dat de engelen je willen vertellen. Misschien dat je het iets rustiger aan mag doen?

 

Hoe weet je nu of je een engel hebt gezien?

 

Ken je dat moment dat je iets in je ooghoek ziet en als je kijkt is er niks. Ken je dat moment dat er ineens iets kwijt lijkt te zijn en je het op een hele vreemde plek terug vindt. Of misschien ken je dat moment dat  dat er ineens een kaars uit gaat die nog niet opgebrand is of dat er een plots een boek van tafel valt. Allemaal momenten dat jij weet dat er een engel bij je is.

Engelen laten zich ook zien als lichtpuntjes of als vlekjes (orbs) op foto’s of film. Probeer maar eens te mediteren en let op of je gekleurde lichtstipjes ziet. Blauw is Aartsengel Michael bijvoorbeeld en groen is aartsengel Rafael. In orbs zijn ook overleden dierbare te zien zowel als engelen.

 

Kleuren

 

Engelen laten zich ook zien in gekleurde vormen wanneer je aan het mediteren bent. De aartsengelen hebben ieder hun eigen kleur zoals ook bij de lichtstipjes. En je eigen engelen hebben een eigen kleur en/of vorm. Let op een patroon of herkenningspunt.

Ik zie vaak lichtpuntjes in verschillende kleuren. Wanneer ik een reading doe voor iemand, zie ik vaak een blauw puntje. Ik weet dan dat aartsengel Michael bij me is tijdens de reading.

 

Tips om contact te maken

 

  • Mediteer en focus je op een vlam van een witte kaars
  • Vraag voordat je naar bed gaat of de engelen zich zichtbaar voor je willen maken via een droom. Bedank en ga lekker slapen.
  • Laat het los en vertrouw
  • Mediteer met gesloten ogen en vraag aan je engelen om zich te laten zien aan je.
  • Doe een workshop of cursus over engelen
  • Laat je begeleiden door een medium of engelen expert
  • Stel je open, vertrouw op je zelf. Luister naar je eerste gedachte wanneer je iets opmerkt.

 

Wat als je ze niet ziet?

 

Maak je geen zorgen als je geen stipjes, gedoofde kaarsen of kleuren ziet. Engelen zijn bij iedereen, zonder uitzondering. Elk persoon heeft bij zijn of haar geboorte direct zijn eigen beschermengelen bij zich. Zelfs al voor je geboorte hier op aarde zijn engelen bij je. Iedereen, jij dus ook, heeft het recht om engelen om hulp te vragen. Voel je zeker niet bezwaard dat jij een engel bij iemand weghaalt of dat engelen te druk zijn om jou te helpen.

Jij verdiend het om geholpen en gesteund te worden. Engelen kennen geen tijd en ruimte en zijn in staat om bij iedereen tegelijk aanwezig te zijn. Jouw beschermengelen zijn zo wie zo altijd bij je.

Vraag om hulp, wees duidelijk en helder in je vraag. Maar maak je vraag niet te strak en vertel niet hoe je vraag beantwoord moet gaan worden. Er blijft dan geen ruimte over voor de engelen om een oplossing aan te dragen. Hulp en een oplossing komt op manieren waarvan jij het misschien niet verwacht. Geef de engelen hun ruimte en stel je open om te ontvangen.

 

Liefs


«   »