Engel in de wolken

Gepubliceerd op 9 februari 2016 om 21:13

Op een dag stond ik huilend bij mijn moeders graf. Ik miste haar verschrikkelijk en zat met veel vragen over hoe ik nu verder moest gaan. Ik had geen werk, geen man meer en voelde me bedrogen en voor de gek gehouden.

Op een dag stond ik huilend bij mijn moeders graf. Ik miste haar verschrikkelijk en zat met veel vragen over hoe ik nu verder moest gaan. Ik had geen werk, geen man meer en voelde me bedrogen en voor de gek gehouden.
 
Ik huilde en was boos en teleurgesteld. Waar waren de engelen nu, waar was mijn moeder? Ik had hulp nodig en daar stond ik dan helemaal in mijn eentje, alleen.
Ik keek op en riep help me dan, laat me dan zien dat jullie er zijn! Voor ik goed wist wat ik aan het doen was stond ik met mijn telefoon foto's te maken van de lucht. Maf mens denk ik nog, doe even normaal zeg.
 
Thuis gekomen bekijk ik de foto's en zie tot mijn verbijstering de vormen die de wolken hebben aangenomen. De engelen staan in de wolken, vanaf dat moment ben ik overtuigd en heb ik me nooit meer alleen gevoeld.
 
Niet alleen staat er een engel in de wolken. Ook vind je twee gezichten. Waarvan 1 gezicht van mijn ongeboren kindje is. Mijn miskraam is een engel geworden die me overal helpt en steunt.

 »