Een (halve) dag in mijn leven | Vlog #1

Gepubliceerd op 28 augustus 2022 om 09:00

Het is weer tijd om het video's maken op te pakken. Ik heb het gemist om mijn ideeën te uiten hierin en een video te creëren die leuk is om naar te kijken. Tegelijkertijd wil ik met mijn video's (net als met mijn blogs, trainingen, coaching etc.) graag jou inspireren en aanmoedigen. Om rust te vinden in je leven. Om veel meer te gaan ontspannen en de dingen te gaan doen die jij leuk vindt. Om vertrouwen in jezelf te vinden, zodat jij sterker in je schoenen staat en een goede fundering voor jezelf neer gaat zetten.

 

Deze keer een kijkje in mijn leven en hoe mijn dag er uit ziet. Het is mijn intentie om het je te laten zien zoals het is en het niet mooier te maken dan dat het is. Ik wens je veel kijkplezier en abonneer je gratis op mijn YouTube kanaal.

 

 


«   »